RAZOČARANA

Krivio ju je za RASPAD BRAKA, a imao LJUBAVNICU: Glumica podelila potresne detalje o svom životu s bivšim suprugom

0

Alis Evans iznenadila je pratioce putem društevnih mreža nakon izjava o odnosu sa sada već bivšim izabranikom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Britanska glumica Alis Evans prepoznatljiva po ulozi u filmu "102 dalmatinca" mesecima prolazi kroz ljubavna previranja i razočaranja s obzirom na to da je javnosti otkrila da joj je suprug Joan Grifid neveran. Početkom godine prvi put se oglasila putem socijalne platforme Tviter. 

 

"Tužne vesti. Moj voljeni suprug, moja srodna duša već 20 godina, Džoan Grifid, objavio je da od sledeće nedelje napušta svoju porodicu. Ćerke i ja smo jako zbunjene i tužne. Nije nam rekao nikakav razlog osim da me više ne voli. Veoma mi je žao", napisala je Alis ali je objava ubrzo nestala sa mreža uz kasnije obrazloženje.

 

"Zdravo. Nisam ja obrisala objavu sa svog Tvitera. To je on uradio. I dođavola, kada me neko mentalno muči i ućutkuje, onda ću, dođavola, prostreti svoj prljav veš u javnost", napisala je glumica.

 

 

Potom je usledilo i zvanično sopštenje za medije povodom odluke o razvodu.

 

"Kao što i pretpostavljate, ovo je izuzetno težak period za našu porodicu, ali nastavićemo da budemo predani u odgajanju naše dece. Hvala što poštujete našu privatnost".

 

Iako je nakon ove informacije sve trebalo da teče po uobičajenom planu, Alis se ponovo oglasila putem društvenih mreža i otkrila da je i dalje zakoniti suprug vara, a to traje godinama.

 

"Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka Valas", otkrila je glumica.

 

Joan je uzvaratio udarac, te je nakon ovog tvita usledila njegova objava sa novom izabranicom. No, taj postupak ne bi bio nimalo čudan za bivši ljubavni par, da fotografija nije završila kod njihove zajedničke ćerkice Elzi (8)

 

"Poslao joj je tu sliku i pitao je da li je dobar fotograf. Van sebe sam, izgubljena sam. Tu je Bjanka, osoba sa kojom me je varao tri godine, a za to vreme je krivicu za raspad braka svaljivao na mene. Posle ove slike mi je sve jasno. Samo mi nije jasno zašto je morao da pravi budalu od mene, zašto samo nije rekao da je upoznao nekog?", napisala je Alis potreseno.

 

Ostaje da vidimo kako će se ova porodična drama završiti, dok publika nestrpljivo čeka svaki novi tvit.

 

 

 

makonda-tracker