"Naš brak nije idealan"

Upitana da li ju je varao, a ona – IZBEGLA da odgovori: Supruga Džastina Trudoa se pre razvoda našla u bolnoj situaciji

1

Mnogo pre nego što je najzgodniji svetski političar odlučio da se razvede od supruge, oni su bili u centru pažnje kanadskih medija zbog glasina o njegovom neverstvu

Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo zajedno su od 2003. godine, a u braku od 2005.
Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo zajedno su od 2003. godine, a u braku od 2005.foto: EPA-EFE/Caroline Brehman

Kanadski premijer Džastin Trudo (51) saopštio je juče da se posle 18 godina braka razvodi od supruge Sofi Gregoar Trudo (48), s kojom ima troje dece.


Sofi i ja želimo da podelimo činjenicu da smo posle mnogo značajnih i teških razgovora doneli odluku da se rastanemo – istakao je Trudo na svojim profilima na društvenim mrežama.


On je naglasio da će njegova porodica ostati bliska i puna ljubavi, kao i da će uskoro bivša supruga i on nastaviti da poštuju sve što su zajedno izgradili i tek će izgraditi u životu.


Za dobrobit naše dece, molimo vas da poštujete našu privatnost – napisao je političar.

 

Kako sada podseća Daily Mail, Džastin Trudo je devet godina pre odluke o razvodu javno morao da se brani od tvrdnji da je varao suprugu i da je imao više vanbračnih afera pre nego što je postao premijer Kanade.


U jednoj emisiji na kanadskoj televiziji, on je upitan o tračevima, a Trudo je objasnio da njihov brak ne može da se nazove idealnim.

 

Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo
Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudofoto: EPA-EFE/Caroline Brehman

Naš brak nije savršen, imamo poteškoće, uspone i padove, ali Sofi ostaje moja najbolja prijateljica, moja partnerka i moja ljubav – rekao je on tada. – Mi smo iskreni jedno prema drugom, čak i kada to boli.


Voditeljka ga je potom izričito pitala da li je imao afere, a on odgovorio:


Ne.


Političar je tada rekao da njegova supruga "mrzi njegov posao", jer je uvek pod pritiskom i nije mu lako, često putuje, pa ga žena ponekad "mrzi jer voli svoj posao".


Naredne godine, i sama Sofi Gregoar Trudo dala je intervju u kom su joj postavljana pitanja o privatnom životu, a novinare je i tada zanimalo da li ju je Džastin varao.


Pitate da li se nešto desilo u našim životima – a ne kažem da jeste ili nije – kao da bismo vam odgovorili na to – nije krila iznenađenje gospođa Trudo.

 

Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo zajedno su bili od 2003. godine
Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo zajedno su bili od 2003. godinefoto: EPA-EFE/Andy Rain

I ona je tada istakla da njen brak nije idiličan i da nije uvek lako biti udat za političara.


– Odmah vam mogu reći da ne postoji lak brak. Skoro da sam ponosna na činjenicu da smo imali teške trenutke, da, jer želimo da budemo autentični. Želimo istinu – naglasila je ona.


Džastin i Sofi Trudo su se poznavali odmalena, budući da je Sofi Gregoar bila u razredu sa Džastinovim bratom Majklom. Nakon što se potom godinama nisu viđali, ponovo su se sreli i zaista upoznali tek 2003. godine, a Sofi je političaru odmah poslala mejl u kom u kom mu je priznala da joj je bilo zadovoljstvo što su se sreli. On ju je ignorisao, a kasnije su ponovo naišli jedno na drugo, nakon čega je Džastin Trudo tražio Sofin broj telefona.

 

Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo razvode se podle 18 godina braka
Džastin Trudo i Sofi Gregoar Trudo razvode se podle 18 godina brakafoto: EPA-EFE/Caroline Brehman

Ona mu je odgovorila da će ga dobiti samo ako je sačuvao njen mejl, pa ga je Trudo pronašao i odgovorio joj, posle čega je počela njihova dve decenije duga ljubavna priča.

 

 

BONUS VIDEO Đole Đogani o razvodu od Slađe

 

makonda-tracker