23 godine ljubavi

Bastijan Švajnštajger ima ozbiljnu konkurenciju: Znate li ko je NAJPOZNATIJI SRPSKI ZET na svetu?

1

Mami uzdahe žena širom sveta, a supruga mu ima srpske korene 

Kristijan Bejl je najpoznatiji srspki zet na svetu
Kristijan Bejl je najpoznatiji srspki zet na svetu foto: EPA / MIKE NELSON

Poznati američki glumac Kristijan Bejl još kao dete je pokazao ogroman talenat za glumu. Blistavu karijeru gradi decenijama, a mnogi ga opisuju kao majstora, koji u ulogu ulazi svim srcem, zbog čega svaki lik donosi jednostavno - maestralno.

 

Njegov talenat za akcione hitove primetili su filmski kritičari, a žene nisu ostale ravnodušne na njegovu atraktivnost i mišićavo telo. 

 

U detinjstvu Kristijan je najpre počeo pohađati časove baleta, ali se ubrzo opsesivno posvetio sviranju gitare. Kad se porodica konačno skrasila u Redingu, južna Engleska, odlučio je da krene stopama sestre Luiz i okrenuo se glumi.

 

 

Sa samo devet godina Kristijan je počeo da odlazi na audicije za razne filmove. Bio je u stanju da provede ceo dan čekajući da dođe na red, što se kasnije isplatilo, jer je dobio svoju prvu ulogu.

 

Kada sam sa njim radila u "American Hustle", nisam videla Kristijana. Radila sam sa prevarantom Irvingom. Bio je potpuno drugačiji otkad sam s njim radila na "Bokseru". Tada je bio Diki Ekland. Svaki put kada ga vidim, odlazimo na drugačije putovanje. Upravo zbog toga, svi oko njega se osećaju uzbuđeno — ispričala je glumica Ejmi Adams (46) koja je sa Bejlom glumila u biografskom filmu o bivšem američkom potpredsedniku, Diku Čejniju.

 

Njegova karijera vrtoglavo kreće ka uspehu nakon što je 1986. godine dobio ulogu u filmu"Anastasia: The Mystery of Anna", a pojavljivanje u "Empire of the Sun" je bila njegova treća uloga. 

 

kristijan Bejl sa suprugom Sibi koja ima srpske korene
kristijan Bejl sa suprugom Sibi koja ima srpske korene foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

 

Veliki uspeg postigao je ulogom Betmena. Kada je došao trenutak da četvrti put igra ovog akcionog heroja, Bejl je rekao:

 

— Velika je čast igrati Betmena tri puta. Dosta je. Hajde da ne budemo pohlepni.

 

Prva poznata devojka s kojom je pokušao da se zabavlja bila je godinu dana mlađa Dru Barimor, a sve se desilo 1987. godine.

 

— Sećam se tog izlaska. Otišli smo u bioskop da gledamo neki grozni krvavi horor i to je bio naš prvi i poslednji izlazak. Nikad me više nije pozvala — prisetio se jednom Bejl tog neslavnog sastanka.

 

Kristijan Bejl nosi titulu najpoznatijeg srpskog zeta
Kristijan Bejl nosi titulu najpoznatijeg srpskog zeta foto: Profimedia

 

Kako je mnogo radio, često je znao da kaže da misli da se nikada neće oženiti, a onda se pojavila ona i pomutila mu razum i sve planove. 

 

Osim po ulozi Betmena Bejl je našoj publici interesantan zbog toga što je već godinama u braku sa Srboslavom (Sandrom) Sibi, koja je srpskog porekla. Iz ljubavi duge 23 godine par je dobio ćerku Emili, a Bejl titulu omiljenog srpskog zeta.

 

Bonus video:

 

Osim zvezde Betmena, Srbija se može pohvaliti još jednim veoma poznatim i uspešnim zetom, a to je muž naše teniserke Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger. Ona je nedavno pokrenula svoju kozmetičku liniju, a evo da li je i njen suprug koristi. 

 

makonda-tracker