njihova bajka traje 23 godine

Zbog nje je promenio veru: Ljubavna priča Kristijana Bejla i Srpkinje koja ga je "jurila" u "Betmenu"

0

Glumac Kristijan Bejl danas slavi 49. rođendan, a više od njegovih glumačkih transformacija je vrednija divljenja i poštovanja njegova ljubavna priča sa bivšom manekenkom srpskog porekla, za koju kaže da je "najjača žena koju poznaje".

Kristijan Bejl ne propušta priliku da naglasi koliko mu je podrška supruge Sibi Blažić dragocena.
Kristijan Bejl ne propušta priliku da naglasi koliko mu je podrška supruge Sibi Blažić dragocena.foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kristijan Bejl (49) spada u malobrojne glumce koji su zbog uloge koju glume u filmu spremni da se toliko žrtvuju. Njegov talenat u kombinaciji sa posvećenošću i fizičkoj transformaciji kojoj je sklon zbog posla, njega izdvaja od drugih glumaca.

 

"Američki psiho", "Mašinista", "Borac", "Vice", "Betmen", samo su neki od filmovima u kojima smo mogli da svedočimo njegovim glumačkim bravurama i transformacijama.


U jednom intervjuu koji je davao prošle godine, Kristijan je objasnio odakle mu motivacija i želja za ovakvim ulogama i perfmansima. Glumac je bez oklevanja u potpunosti odao priznanje svojoj supruzi Sibi Blažić sa kojom je u braku skoro 23 godine.

I upravo je njihova ljubavna priča možda jedina stvar vrednija divljenja i poštovanja kada je ovaj glumac u pitanju, a da ne pričamo o njegovom glumačkom nasleđu.

 

  • Pre nje,nije verovao u brak

 

Pre nego što je Kristijan upoznao Sibi, nikada sebe nije zamišljao kao oženjenog tipa.

 

U mojoj porodici su svi bili razvedeni, tako da nisam imao zdrave ideje o braku– objasnio je za Sydney Morning Herald 2012. godine.

 

– Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom– rekao je Bejl.

Kristijan je svoju buduću ženu upoznao kada je ona još radila kao asistentkinja Vajone Rajder. U to vreme, Kristijan i Vinona su radili na filmu"Male žene" iz 1994. godine.

 

Par je počeo da izlazi nedugo zatim i venčao se u Las Vegasu 2000. godine.

Ćerku Emelin su dobili 2005. godine, a Džoezfa Bejla 2014. goidne.


Nakon rastanka sa Vajonom Rajder, Sibi je skrenula pažnju na svoju strast — da bude kaskaderka.

– Moja žena je bila vozać kaskader– rekao je Kristijan  za The Wall Street Journal i dodao:

 

U Betmenu me je jurila kroz grad

 

– Vozila je jedan od policijskih automobila. Može da vozi motore i izvodi vratolomije. Ona me užasava– našalio se Kristijan.

 

Kristijan je uvek isticao koliko joj je zahvalan na svemu i njoj je odavao priznanje za sve svoje uspehe i nekoliko puta je rekao kako je ona najjača žena koju poznaje.

 

Bivša manekenka, glumica, šminkerka, kaskaderka, asistentkinja Sibi Blažić ima srpsko poreklo, a njena porodica je iz Jugoslavije emigrirala u Ameriku 1960-ih godine. 

Kristijan je zbog supruge promenio veru i prešao u pravoslavlje, ali se isto tako i posvađao sa svojom porodicom, koja kako su pisali strani mediji, nije se slagala sa njegovim izborom. 

 

Porodični sukob je eskalirao u julu 2008. godine, uoči londonske premijere filma "Vitez tame",glumac je imao veliki okršaj upravo sa majkom i sestrom..


Povod za svađu, kako se šuškalo, bilo je to što je njegova majka govorila ružno o njegovoj supruzi, a sve se dodatno pogoršalo kada je sestra Šeron tražila da joj pozajmi 100 hiljada funti.

 

 

makonda-tracker