potresno

PRESTAO JE DA DIŠE, a veruje da ga je spasilo — IME: Dirljiva priča Milice Kon o tome zašto su sina nazvali baš Ernest

0

Zašto su Marko i Milica Kon sina nazvali baš Ernest?

ispovest milice kon o teškim danima koji su usledili posle njenog drugog porođaja
ispovest milice kon o teškim danima koji su usledili posle njenog drugog porođajafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Voditeljka Milica Kon stekla je slavu i prepoznatljivost neposrednošću, šarmom i humorom, a zbog specifičnog prezimena gotovo odmah se zna čija je supruga. Naravno, kao što je dobro poznato, njen suprug je tekstopisac, aranžer i izvođač zabavne muzike Marko Kon.

 

Marko i Milica Kon su u braku od 2012. godine. Iz velike ljubavi rodila su se i deca, ćerka Klara i sin Ernest.

 

Milica Kon je sad podelila potresnu i dirljivu priču o tome kako su njena deca dobila imena i kako je njihov sin Ernest na rođenju prestao da piše, što je njoj ostalo kao večna trauma.

 

Klara je jedna praprabaka iz Markove porodice, tako da je bila jedna Klara Kon u njihovoj porodici, a Ernest je... Iako nije moja porodica ja na njih gledam kao da jesu. Ernest je dobio ime po Markovom pradedi koji je bio vrlo cenjen i poštovan i spasio je celu porodicu Holokausta. Prodao je fabriku četki, prvog Forda i veliki deo porodice je spasio. Naš sin, ja verujem da mu je to ime i dalo snagu i da ga je spasilo.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas. Ja verujem da mu je to ime spasilo život. Da je taj čovek koji je tako snažan koji je umro u 90 i nekoj godini i uspeo da održi porodicu na okupu, da je to ime dalo jačinu i našoj bebi — ispričala je Milica i dodala:

 

milica kon sa decom klarom i ernestom
milica kon sa decom klarom i ernestomfoto: Insgtagram/milicakon

— Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet, rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i videćemo i zatvorili vrata. To je za mene ostalo kao jedna velika trauma. On je savršen i dobro je, nema neke zdravstvene posledice — istakla je voditeljka kroz suze za "Hype".

 

 

makonda-tracker