tako se to radi!

Fotografije s Vimbldona o kojima priča svet: Dok Britanci zvižde Novaku, Jelena Đoković ima NAJBOLJI MOGUĆI ODGOVOR

0

Vimbldonska publika ponovo je provocirala i ljutila statistički najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta, a njegova supruga reagovala je baš kako treba!

Jelena Đoković na tribinama u polufinalu Vimbldona 2023. godine
Jelena Đoković na tribinama u polufinalu Vimbldona 2023. godinefoto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković ima složen odnos s publikom u Velikoj Britaniji, pa gotovo tradicionalno nije miljenik navijača.


To ga nije sprečilo da dođe do još jednog finala Vimbldona i prilike da osvoji ovaj turnir čak osmi put, uprkos povicima s tribina i vatrenom najvijanju Engleza za njegovog protivnika – ko god on bio.


Tako je bilo i na polufinalnom meču ovogodišnjeg Vimbldona, protiv italijanskog tenisera Janika Sinera. Publika je padala u trans posle svakog Sinerovog poena, zviždala Novaku, a pojedinci su čak i provocirali.

 

Sve su s tribina pratili Đokovićevi najmiliji, među kojima je najvedrija navijačica bila njegova supruga Jelena. Ponovo savršeno stilizovana gospođa Đoković, nasmejana i optimistična i u kritičnim trenucima meča, sve vreme je bodrila supruga, aplaudirala, slavila svaki osvojen gem čvrsto stisnute pesnice.

 

1 / 7 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia


Supruga našeg tenisera bila je sušta suprotnost atmosferi na tribinama, a udelila je pokoji aplauz i Novakovom protivniku, iz čega vimbldonska publika može štošta da nauči.


Na kraju, čak i portal Dejli mejl, retko prijateljski nastrojen prema Đokoviću, morao je da doda u naslovu "makar je njegova supruga srećna".

 

 

makonda-tracker