inspiracija za leto

Ženstveno, damski i – krade SVE POGLEDE: Ove fotografije Jelene Đoković će vas ubediti da konačno kupite ŠEŠIR

1

Ovo je jedina modna inspiracija koja vam je zaista potrebna svakog leta. Šeširi štite našu kožu i za sekund pretvaraju svaki autfit u letnju modnu čaroliju u damskom stilu

foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia
foto: Antoine Couvercelle / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Dok Novak Đoković ide na pohod na još jednu titulu na Vimbldonu, iz VIP lože vatreno ga bodri supruga Jelena, koja je još jednom očarala svetsku javnost svojim suptilnim damskim izdanjima.


Jedno od najlepših videli smo pre nekoliko dana, kada se srpski teniser plasirao u Londonu u polufinale Vimbldona u meču protiv ruskog igrača Andreja Rubljova.


Jelena je tada izgledala vrlo ženstveno u off-shoulder haljini belo-pink boje, a poseban detalj njenog modno izdanja bio je njen verni saveznik u toplim mesecima – elegantni šešir.

 

Jelena Đoković sa šeširom u haljini golih ramena na Vimbldonu
Jelena Đoković sa šeširom u haljini golih ramena na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Supruga Novaka Đokovića poznata je kao neko ko brine o svom zdravlju i dosta pažnje pridaje nezi kože, pa je od štetnog UV zračenja obavezno štiti šeširima u letnjim mesecima.

 

Uz to, u pitanju je vrlo efektan modni aksesoar, koji pojačava utisak svake modne kombinacije, odiše elegancijom i neizostavan je u najotmenijim stajlinzima na prestižnom teniskom turniru kakav je Vimbldon.


Zbog toga smo se prisetili nekih šešira koje je Jelena Đoković nosila proteklih godina, a u galeriji pogledajte kakvi se modeli njoj dopadaju i potražite inspiraciju za svoj letnji stil.

 

1 / 7 Foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

 

Šarmantna gospođa Đoković, kao što vidimo, preferira slamnate šešire, koji su uvek vrlo trendi u letnjoj sezoni, a obično bira jednostavne modele. Rado nosi i one efektnog i većeg oboda kao i suptilnije varijante, a uglavnom su njen izbor modeli s jednobojnim ili trakama decentnog modela i bez mašni.

 

 

makonda-tracker