majka i ćerka

Detalj koji govori i KAKAV JE ONA RODITELJ! Aleksandra Radović podelila divan momenat o ćerki Nini

0

U kakvim je odnosima Aleksandra Radović sa ćerkom?

aleksandra radović podelila nežan detalj o ćerki nini
aleksandra radović podelila nežan detalj o ćerki ninifoto: Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Radović već godinama je jedan od najpopularnijih "čuvara" prave pop muzike na domaćoj javnoj sceni, a definitivno važi i za jednog od najboljih vokala na istoj, kao i za damu čiji je stil neprikosnoven. Međutim, iako ima mnogo fanova na ovim prostorima, ona retko kada govori o svojoj porodici, pa čuva svoj život daleko od očiju javnosti.

 

Aleksandra uglavnom govori samo o svom poslu, pa su mnogima detalji o njenoj privatnosti nepoznati.

 

 

Ipak, dobro je poznato da ima ćerku Ninu. Aleksandra je Ninu dobila iz ljubavi s biznismenom Aleksandrom Zeremskim. Kako se tada pisalo, par je dugo krio vezu, a nakon godinu dana ljubavi saznali su da će postati roditelj. Međutim, oko mesec i po dana nakon što je njihova ćerka Nina došla na svet, pisalo se da je par stavio tačku na svoju ljubav, a Aleksandra nikad nije govorila o razlozila raskida.

 

 

Mada nikada ne govori javno o Nini, Aleksandra je rešila da napravi izuzetak u emisiji "Premijera Vikend specijal", pa otkrila da je ćerka ponosna na nju.
 

— Ona je sada napunila 13 godina i ona voli da se zna da sam joj ja mama. Ponosna je. Vreme leti, biti roditelj je najveća obaveza i odgovornost. To je moj fokus, a na drugom mestu je posao — poručila je Aleksandra i otkrila tajnu svog mladolikog izgleda.

 

1 / 7 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

— Ne mogu reći da se ne negujem, to je tako od mojih dvadesetih. Uvek sam bila posvećena svojoj koži, koristila dobru kozmetiku. Treniram stalno, 4 do 5 puta nedeljno i normalna ishrana. Ima i do genetike, naravno —  otkriva pevačica.

 

 

makonda-tracker