"Šta ću, došlo mi"

Mala, a efektna promena koja briše 10 godina sa lica: Nova frizura Aleksandre Radović je sve što vam treba ove sezone

2

Pevačica Aleksandra Radović je promenila frizuru i izgleda fantastično.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović je na muzičkoj sceni već 20 godina, a osim po glasu i predivnim pesmama, uvek je bila poznata i po besprekornom stilu, koji se ogleda u elegantnom i prefinjenom načinu oblačenja i gracioznim večernjim, ali i street style kombinacijama.

 

Nedavno nam je na društvenim mrežama pokazala fenomenalnu monohromatsku kombinaciju koju je odabrala za nastup u Bihaću.

 

U pitanju je crna haljina koja u gornjem delu ima duboki V izrez i sastoji se od čipke i sitnih karnera.

 

Struk je dodatno istakla crnim pojasom sa zlatnom šnalom, a donji deo se sastojao od suknje blagog A kroja koji je Aleksandri besprekorno stajao.

Aleksandra je kombinaciju zaokružila crnim salonkama i zlatnim nakitom, ali možda i više od šik i ženstvene odevne kombinacije, pažnju je privukla nova frizura pop pevačice.

Naime, Aleksandri Radović je kosa jedan od zaštitnih znakova i njenoj nezi pridaje dosta značaja.

 

Kao i u stilu, Aleksandra prati trendove i kada je frizura u pitanju, pa je tako otpočetka svoje karijere smelo menjala frizure i boje.

Kada se pojavila imala je paž frizuru sa šiškama i bila je plavuša, a onda je tokom godina menjala boje i bila crna, a već dugi niz godina "se drži" duge frizure prožete smeđim, plavim i crvenkastim pramenovima

 

Pevačica je nedavno odlučila da napravi malu, a efektnu promenu. 

 

U pitanju su šiške, koje je skratila i time postigla efekat svežeg i trendi izgleda.

Uz to, poznato je da šiške brišu makar 10 godina sa lica i daruju mlađi izgled, tako da ako želite da napravite sitnu promenu zbog koje će svi gledati u vas, možda nije loše da probate da skratite šiške.

 

- Šta ću, došlo mi - napisala je Aleksandra na Instagramu uz fotografiju nove frizure, a u komentarima su se nizali predivni komentari kako joj nova frizura fantastično stoji i da je"mlađa i još slađa".

 

Podsetimo, Aleksandra je ravne šiške imala u periodu kada je bila deo žirija u tv programu "Tvoje lice zvuči poznato", ali je tada imala kraću kosu nego sada.

 

Čini nam se da je sada spojila ono što joj definitno fantastično stoji, a to je duga kosa i ravne šiške koje predstavljaju u njenom slučaju pun pogodak.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

 

makonda-tracker