moderne i udobne

Sužavaju struk i skrivaju višak kilograma: Aleksandra Radović ima pantalone u kojim će svaka žena izgledati SAVRŠENO

0

Crni autfit Aleksandre Radović je nešto najlepše što smo skoro videli.

Aleksandra Radović na 51. Begradskom Fashion weeku
Aleksandra Radović na 51. Begradskom Fashion weekufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović je osim po glasu, poznata i po besprekornom stilu, pa tako gde god da se pojavi, bilo da je u pitanju njen nastup ili neki javni događaj, dospe u centar pažnje svojim ženstvenim i otmenim kombinacijama.

 

Aleksandra uglavnom neguje elegantni i prefinjeni način oblačenja, pa često možemo da uživamo u njenim gracioznim, večernjim izdanjima.

 

Međutim, ovog puta se pojavila na jednom prestoničkom događaju i oduševila sve svojom ležernijom kombinacijom sa dozom elegancije.

 

Naime, pevačica se sinoć pojavila na 51. "Loreal Fashion Weeku" i oduševila sve prisutne svojom "all black" kombinacijom.

Nije tajna da Aleksandra Radović obožava crnu boju i da je često nosi, ali čini nam se da je ovo najlepša crna kombinacija koju smo skoro videli.

 

Aleksandra je za ovu priliku obukla kratku crnu kožnu jaknu sa dosta nitni na rukavima i na obodima revera.

 

Crna kožna jakna je bezvremenski modni komad, a još ako se opredelite za ovako upečatljiv model, sigurno je da ćete biti viđeni gde god se pojavite.

Jakna koju je Aleksandra ponela imala je kaiš srednje širine sa karakterističnom šnalom i bio je ispunjen nitnama u potpunosti što je još više istaklo pevačicin struk.

 

Donji deo kombinacije činile su elegantne crne pantalone širokih nogavica koje su apsolutno sve što jednoj dami treba.

Aleksandra Radović u crnoj kombinaciji koja ostavlja bez daha
Aleksandra Radović u crnoj kombinaciji koja ostavlja bez dahafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Zahvaljujući dubokom struku i širokim nogavicama, ove pantalone skrivaju eventualni višak kilograma, izdužuju figuru, a svojim krojem ovoj modnoj kombinaciji daju dozu elegancije.

 

Aleksandra je ovu kombinaciju zaokružila ravnim cipelama i prefinjenom crnom kožnom torbicom koju potpisuje Saint Laurent.

 

Za ovu priliku kosu pustila da pada niz tela u blagim talasima, a akcenat njenog mejkapa je bio na očima koje je naglasila tamnom senkom.

 

U galeriji ispod pogledajte još neka od upečatljivih kombinacija u crnoj boji Aleksandre Radović

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker