IDELNI PROLEĆNI AUTFIT

Savršeni SAKO koji možete da nosite na 100 načina: Udobnu kombinaciju Aleksandre Radović ćete kopirati prvom prilikom

0

Pevačica Aleksandra Radović poznata je po besprekornom stilu, a sinoć nam je pokazala stajling koji je idealan i za dnevmu, ali i za večernju varijantu.

Pevačica Aleksandra Radović igrala je na 'sigurnu kartu' u pogledu crno-bele kombinacije i nije pogrešila.
Pevačica Aleksandra Radović igrala je na "sigurnu kartu" u pogledu crno-bele kombinacije i nije pogrešila.foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ljubitelji muzike su sinoć uživali u predivnim melodijama i moćnom glasu pevača Borisa Režaka i grupe "Rogati".

 

U jednom prestoničkom restoranu okupili su se svi fanovi pop muzike, a među njima je bilo dosta poznatih ličnosti.

 

Osim predstavljanja novih pesama ove grupe, promocija je bila delom posvećena i čuvenom klavijaturisti i kompozitoru Aleksandru Banjcu, koji je bio deo grupe "Rogati", ali je nažalost preminuo od srčanog udara prošle godine.

 

Među okupljenima smo mogli da vidimo Mariju Kilibardu, Acu Sofronijevića, Bojanu Stamenov, Sašku Janks, Tijanu Bogićević i mnoge druge, a posebnu pažnju nam je privukla pevačica Aleksandra Radović.

Ona je poznata po besprekornom stilu, a sinoć se držala proverene crno-bele kombinacije s kojom nema greške.

 

Aleksandra je za ovu priliku odabrala slojevito oblačenje, pa je tako gore obukla crnu bluzu preko koje je imala belu široku košulju koja je bila dopola otkopčana, a sve to je zaokružila efektnim crnim sakoom sa sitnim belim prugama.

 

Ovaj sako je ravnog kroja i doprineo je opuštenoj kombinaciji. Gornji deo ove kombinacije je idealan za dame koje žele da sakriju eventualno višak kilograma, ali i pristaje i damama koje nemaju problem sa tim.

 

Donji deo ove kombinacije činile su uske crne pantalone, koje su istakle Aleksandrinu fenomenalnu figuru.


Celu kombinaciju je zaokružila dubokim čizmama na pertlanje i sa debljim džonom, a autfit je začinila prefinjenom crnom kožnom torbicom koju potpisuje Saint Laurent, a čija cena iznosi oko 2.000 evra.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je za sinoćnu priliku pustila kosu da ravno pada niz telo, a mejkap je uklopila sa bojom kose. Bronzani i zemljani tonovi su preovladavali i na taj način isticali oči i celo lice lepe pevačice.

 

Aleksandra je poznata po svedenom stilu, pa je tako bilo i u pogledu aksesoara.

 

Okrugle minđuše u boji bronze i dva prstena, od kojih je jedan bio bele boje i savršeno se uklopio sa bojom košulje, ali i bojom manikira.

 

Sve u svemu, kao i uvek, stajling Aleksandre Radović je bio čista desetka i može da nam posluži kao primer idealnog autfita za večernji izlazak, ali i za dnevnu varijantu.

 

makonda-tracker