(VIDEO)

Novak Đoković u zagrljaju ćerke Tare nakon pobede! Najslađi trenutak sa Rolan Garosa koji ćete danas videti

0

Tenisera Novaka Đokovića su nakon pobede dočekala njegova deca, a Tara mu je potrčala u zagrljak.

Nema lepšeg načina da se proslavi pobeda.
Nema lepšeg načina da se proslavi pobeda.foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Srpski teniser Novak Đoković danas se plasirao u četvrfinale Rolan Garosa.

 

Pobedivši Huana Pabla Variljasa sa 3:0, Novak je oborio još jedan rekord budući da je 17. put među osam najboljih u Parizu.

 

Kako je posle meča na konferenciji za medije rekao, u Parizu su njim bila i njegova deca Stefan i Tara, a Novak nije krio koliko mu je bitna njihova podrška.

- Daju mi mira i spokoja, to je najbitnije. Ja sam tip osobe koji se brzo uzbudi. Sva halabuka oko turnira, očekivanja, želje, ciljevi. Čovek oseća tenziju, koja je pokretač, ali linija je tanka. Može da te prebaci u stanje anksioznosti, nervoze. Njihovo prisustvo mi daje mir, skreće mi misli sa tenisa. Daje mi balans, ravnotežu - rekao je Novak i dodao:

 

- Moraju sutra da idu zbog škole. Plan je da se vrate, ako doguram do finala. Stefan je od jutros bio sa mnom. Želeo je čitavu rutinu da prođe sa mnom. Sve je hteo da bude tu. Prijalo mi je i prija mi prisustvo. Oni su moji anđeli i van terena i na njemu mi pomažu dosta. - 

I upravo su ga oni sačekali posle pobede. Ipak, mala Tara je ukrala sve poglede.

 

Stidljivo i preslatko, Tara je sačekala svog tatu nakon pobede i iskreno ga zagrlila. 

 

Mala Tara je oduševila i svojim stajlingom, pa je ukrala sve poglede u predivnim belim pantalonicama, preslatkom belom bluzom sa plavim detaljima i preslatkim šeširićem.

 

 

makonda-tracker