žar u očima

Novak Đoković zapevao, a pogledom tražio samo NJU: Najdirljiviji trenutak sa sinoćne proslave pamtiće do kraja života

0

Savo Milošević je sinoć na proslavi Novaka Đokovića oduševio sve prisutne svojim glasovnim sposobnostima, ali ipak, najdirljiviji trenutak je usledio malo kasnije.

foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se nakon osvojenog 22. grend slem turnira na Australijan openu nalazi odmara i puni baterije za nove pobede.

 

Trenutno se nalazi u Beogradu, pa je iskoristio priliku da okupi drage ljude i proslavi svoj veliki uspeh.

 

Na zabavi je bilo dosta poznatih ličnosti, a među najveselijima je bio Savo Milošević koji je zapevao hit Harisa Džinovića "Pusti me, pusti" i oduševio prisutne svojim glasovnim sposobnostima.

 

Poznato je da su Novak i Jelena Đoković pravi veseljaci, da vole da se vesele, ali i da zapevaju uz brojne hitove narodne muzike.

 

Upravo su oni prošle godine na svadbi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov bili među najveselijima, pa su se nekoliko puta latili mikrofona i doveli atmosferu do usijanja.

 

Tako je bilo i sinoć, pa su gosti mogli da čuju Jelenu Đoković nekoliko puta kako peva svom suprugu hitove poput "Otkad sam se u tebe zaljubila", "Miki, MIki moj" i "Zmaj" i mnogi su bili dirnuti i oduševljeni njenim izvođenjem. 

 

Veselili su se svi, a neretko su se na društvenim mrežama mogli videti roditelji Novaka Đokovića Dijana i Srđan,kako stoje oko sina i zajedno sa njim slave njegove uspehe.

 

Međutim, najemotivniji trenutak je nastupio kada je naš teniski as uzeo mikrofon u ruke. 

Počeo je da peva pesmu "O, gde si Jelena da mi srce smiriš" i sve vreme je pogledom tražio svoju suprugu.

Jelena i Novak Đoković su svoju ljubav krunisali 2014. godine i imaju sina Stefana i ćerku Taru sa kojima koriste svaki slobodan trenutak da uživaju.

 

makonda-tracker