za opuštanje

Imanje Kristine Radenković je savršen spoj topline i luksuza: Ovde voditeljka s porodicom traži beg od gradske vreve

0

Šarmantna voditeljka Kristina Radenković u ovom malom raju traži utočište od gužve i svež vazduh

Kristina Radenković rado odlazi na porodično imanje na Fruškog gori
Kristina Radenković rado odlazi na porodično imanje na Fruškog gorifoto: @krisradenkovic, Instagram

Voditeljka Kristina Radenković spada u omiljena TV lica i neizostavan je član ekipe najvažnijih projekata RTS-a.


Ona trenutno vodi kvizove "Slagalica" i "Stigni me ako znaš", gledali smo je na Pesmi za Evroviziju, učestvovala je u specijalnom programu tokom Svetskog prvenstva u Kataru i vredno radi, pa predah od obaveza rado traži u prirodi.


Ona sa sinom Roganom i ćerkom Tarom, kao i sa suprugom Nikolom Radojevićem boravi u prirodnom okruženju kad god joj se ukaže prilika, a uz to što obožava zimske sportove, često odlazi i da uživa okružena zelenilom.


Oaza u kojoj je njena porodica pronašla mir je imanje u Popovici, na obroncima Fruške gore, koja je doterana tako da je sve posvećeno opuštanju.

 

Pogledajte kako izgleda njihov mali raj.

1 / 8 Foto: @krisradenkovic


Iako je reč o vikendici, ovo imanje izgleda vrlo udobno i podseća na luksuzna odmarališta, a mediji su svojevremeno pisali da ju je sagradila njena majka Snježana.


Ovo prostrano imanje okruženo je gustim zelenilom i ima pogled na vojvođanska prostranstva, a savršen je spoj topline i luksuza. Na njemu se nalazi privatni bazen, mnogo prostora za trčkaranje s decom, roštiljanje i druženje u toplijim danima, a svakako pruža mogućnost za odmor na svežem vazduhu.

 

 


 

makonda-tracker