bila je jasna

Neki bi rekli da je ona SVEKRVA IZ PAKLA: Šta kaže majka Kristijana Ronalda o njegovom razlazu od Georgine Rodrigez?

0

Nakon što je umešala prste u sinovljevu vezu sa Irinom Šajk, majka velike fudbalske zvezde ima šta da kaže i za njegovu vezu sa lepom Georginom 

foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia
foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

U proteklih nekoliko meseci čuveni fudbaler Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez često su na udar medija zbog navodne krize koju proživljavaju od kada su se preselili u Saudijsku Arbabiju.

 

Mnogi su nagađali šta je to što je stvorilo probleme u njihovoj vezi, a neke od njih uključivale su i Ronaldovu majku, Mariju Dolores Dos Santos Aveiro.

 

Prema pisanju stranih medija, par čak razmišlja i o razvodu. Tim povodom oglasila se i Marija Dolores, koja, reklo bi se, ima ogroman uticaj na odluke koje donosi njen sin. 

 

 

Uprkos svim tvrdnjama medija, Dolores Aveiro je demantovala da njen sin i snaja razmišljaju o raskidu. Treba napomenuti da su portugalska, španska, pa čak i arapska štampa već pisale da odnos između Georgine i Dolores Aveiro nije idealan.

 

Raniji izveštaji su ukazivali na to da je Ronaldova majka takođe imala problema sa njegovom bivšom partnerkom, ruskom manekenkom Irinom Šejk, a glasine tvrde da ona stoji iza njihovog raskida.

 

Ronaldova majka negira probleme sa Georginom Rodriguez.

 

Majka ima ogroman uticaj na odluke Kristijana Ronalda
Majka ima ogroman uticaj na odluke Kristijana Ronalda foto: printscreen/youtube


U međuvremenu, Ronaldo prolazi kroz težak period, jer je napustio Mančester Junajted da bi prešao u Saudijsku Arabiju i ostao na klupi na Svetskom prvenstvu 2022.

 

Mnogi sumnjaju da će Ronaldo ikada ponovo igrati za klub koji nastupa u velikim evropskim takmičenjima, s obzirom da se bliži kraj karijere.

 

- Sve je laž. Svi parovi se svađaju, ali ono što je napisano je laž - rekla je Dolores Aveiro.

 

Kada odluči da stavi tačku na karijeru, očekuje se da se Ronaldo vrati u Španiju i da se sa porodicom nastani u svojoj kući u Madridu.

 

 

makonda-tracker