nije mario ko je okolo

"SIT SAM SVEGA", rekao je i dodao misterioznu poruku: Otkriveno na šta se princ Hari požalio zetu tokom krunisanja

0

Stručnjak za čitanje sa usana ispričao je kako je, po svemu sudeći, tekao razgovor princa Harija i supruga njegove sestre od strica

Princ Hari tokom razgovora sa Džekom Bruksbenkom na krunisanju kralja Čarlsa III
Princ Hari tokom razgovora sa Džekom Bruksbenkom na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: Aaron Chown / AFP / Profimedia

Kralj Čarls III zvanično je krunisan u društvu svojih bližnjih u Vestminsterskoj opatiji 6. maja, u Londonu, ali nisu svi najmiliji stajali uz njega tokom i nakon ceremonije.


Kraljev mlađi sin princ Hari sve je pratio iz trećeg reda, dok su njegova supruga Megan Markl, sin princ Arči i ćerka princeza Lilibet ostali u Americi.


Kada je ceremonija završena, kraljevska porodica se okupila u Bakingemskoj palati, gde je održan svečani ručak, na kom je novokrunisani kralj nazdravio svojim unucima koji nisu bili tu i poželeo Arčiju srećan rođendan.


Tome, nažalost, nije prisustovao dečakov tata princ Hari, koji je odmah posle krunisanja otišao iz zemlje i vratio se u Kaliforniju.

 

princ hari na krunisanju kralja čarlsa iii
princ hari na krunisanju kralja čarlsa iiifoto: EPA-EFE/Andy Rain

On je tokom ceremonije delovao pomalo nervozno, a jedini ljudi s kojima je komunicirao bile su princeze Beatris i Eugenija od Jorka, njegove sestre od strica, i njihovi muževi Edoardo Mapeli Moci i Džek Bruksbenk.


Hari se smeškao usiljeno, izgledao usamljeno i s vremena na vreme ćaskao s Bruksbenkom, a britanski mediji sada javljaju da je otkriveno šta je tačno rekao zetu.

 

Naime, pre same ceremonije, dok su još čekali da uža kraljevska porodica uđe u Opatiju, oni su ušli u dublji razgovor, a Daily Star tvrdi da je stručnjak za čitanje sa usana utvrdio da je on tekao na sledeći način.


Džek je navodno pitao Harija: "A sastanak?", na šta je princ odgovorio:


Tužan sam. Sit sam svega, pokušao sam da razgovaram s njim.

 

princ hari na krunisanju kralja čarlsa iii
princ hari na krunisanju kralja čarlsa iiifoto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Potom se pojavila princeza Ana, Harijeva tetka, kojoj se on ljubazno nasmešio i razgovor je utihnuo.


Nakon nekog vremena, princ i Bruksbenk su ponovo počeli da ćaskaju, kada je zete navodno pitao Harija za Megan, a on mu je odgovorio: "Ne, ona je u..." i dodao da "nije idealno".


Ako ti nešto znači, čak i ja to mogu. To nije neki život, zar ne? – rekao je misteriozno suprug princeze Eugenije, a princ Hari je klimnuo glavom potvrdno, što je nastavio dok je Džek govorio da "nije imao vremena" za nešto, "posebno ako je s tim završeno".


Ipak, očigledno, šta god da je u pitanju, nije završeno, jer je Hari odgovorio:


To je mogućnost.

 

Princ Hari prekida razgovor kako bi se javio princezi Ani
Princ Hari prekida razgovor kako bi se javio princezi Anifoto: Richard POHLE / AFP / Profimedia

Tokom krunisanja, princ Hari nije razmenio ni reč sa ostalim članovima porodice, a mediji su pisali da uopšte nije komunicirao sa bratom Vilijamom i ocem Čarlsom, kao i da je pola sata posle krunisanja otišao iz Engleske.

 

 

makonda-tracker