"sine moj!"

"Sada stvarno imam SVE": Emotivna objava Marije Mikić nakon porođaja je sve raznežila

0

Pevačica Marija Mikić podelila je sa svojim pratiocima kako se oseća nakon porođaja.

Marija Mikić se juče porodila i na svet donela dečaka Miliju.
Marija Mikić se juče porodila i na svet donela dečaka Miliju.foto: Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Marija Mikić juče je na svet donela svoje drugo dete.

 

Ona sa partnerom Jovanom Pantićem već ima ćerku Đurđu koja će u julu napuniti godinu dana, a juče je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana.

 

Rodio se mali Milija. 

 

- Postao sam otac jos jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti sto su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te - napisao je on Jovan.

 

On se potom obratio prijateljima i poručio da zbog tragedije koja se dogodila 3. maja u Beogradu, kada je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu neće praviti slavlje, već će rođenje deteta proslaviti u najužem krugu porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pantic (@jokarica89)

Nekoliko sati nakon porođaja, mlada pevačica je podelila prve fotografije svog sina na Instagramu uz veoma emotivnu objavu i dirljive reči.

 

 - Sine moj! Zahvalna sam bila Bogu svakoga dana na svemu sto mi je u životu pruženo. Nisam ni slutila da si ti taj poslednji deo slagalice da slika bude cela. Sada stvarno imam SVE! Obećavam obećavam obećavam da ću te čuvati od svega, pričati sa tobom stalno i biti ti najbolja drugarica! Pitaju me kakav si, a ti si baš onakav kakav ti ime kaze- MIO! Moj mali Milija, Milija Pantić. A tebi snago moja, hvala ti što si maloj Mari ostvario sve o čemu je davno mastala! Volim te!!!! - napisala je pevačica i zahvalila se i svom izabraniku.

 

 

makonda-tracker