divno

"Ti si naš dar od Boga!" Pastorak Marije Mikić otkrio POL NJENE BEBE na neobičan i divan način

1

Lepa pevačica Marija Mikić, koja se porodila pre svega tri meseca, otkrila je danas fanovima kog pola će biti njena nova beba.

foto: Instagram, wwwmarijamikiccom
foto: Instagram, wwwmarijamikiccom

Marija Mikić i njen životni saputnik Jovan Pantić nedavno su obavestili javnost da će opet postati roditelji, a to je usledilo svega nešto više od tri meseca nakon što su dobili ćerkicu Đurđu.

 

Očigledno je da je između Marije i Jovana ljubav zaista velika, pošto su, iako još veoma sveži nakon prethodne prinove, intezivno nastavili da rade na proširenju porodice.

Danas su rešili da fanovima otkriju i da li će sada dobiti dečaka ili devojčicu. I to su uradili na jedan nesvakidašnji, ali i neobično lep način.

 

Marija Mikić
foto: Instagram

Napravili su jedan porodičan video, u kome su bili Marija, Jovan, ćerkica Đurđa, kao i Jovanov sin iz prvog braka.

 

Svi su se simbolično obukli u belo, a prostoriju u kojoj su snimali video su napunili plavim i roze balonima.

 

Roze baloni su „navijali“ za još jednu devojčicu, a plavi, logično, za dečaka. A tu je bio i jedan veliki crni balon iscrtan sa znakovima pitanja.

 

Marija Mikić
foto: Instagram

Taj balon je krio pol nove bebe, a čast da ga probuši i otkrije da li će dobiti batu ili seku imao je Jovanov sin iz prvog braka. Kada je probušio veliki crni balon iz njega je izletelo veliki broj manjih plavih balona, koji su simbolizovali da srećni par ovoga puta čeka sina.

 

Marija Mikić
foto: Instagram

- Ti si naš dar od Boga. Jedva čekamo da te upoznamo! Majstore moj! Volimo te najviše na svetu celom ! Za sve što dolazi - napisala je Marija u opisu videa, a nakon toga su krenule da se nižu silne čestitke od prijatelja i kolega.

 

 

makonda-tracker