nije kao prvi put

Uvek se smejala ljudima zbog toga: Marija Mikić otkrila kakve muke ima pri odabiru IMENA ZA BEBU

0

Dok je mnogo pre prvog porođaja najavila da u njen život stiže jedna Đurđa, s drugom trudnoćom je drugačije

Marija Mikić blista i u drugoj trudnoći
Marija Mikić blista i u drugoj trudnoćifoto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Marija Mikić trenutno očekuje svoje drugo dete, za koje je saznala da je na putu samo mesec i po dana nakon rođenja ćerke Đurđe.


I dok je za prvo dete znala kako će se zvati i mesecima pre porođaja, Marija je sada na slatkim mukama jer njen verenik Jovan Pantić i ona još uvek nisu odabrali ime za drugu bebu.


Kako je istakla, dete će ime dobiti najverovatnije tek nakon što dođe na svet, a Marija objašnjava da joj se dopadaju samo česta imena.

 


Čekamo da se rodi. Sva imena koja su mi lepa već su široko rasprostranjena, a ne bih volela da se sutra kada budem dozivala sina u parku okrene četvoro-petoro dece – rekla je Marija.


Kako je ona istakla, nikad nije razumela kako to da ljudi ne znaju kako će nazvati bebu, a sada je i sama jedna od njih.

 

Uvek sam se smejala ljudima koji su govorili da ne znaju kako će im se zvati dete, a sada sam u istoj situaciji. Mislim da ime treba da dođe samo od sebe, baš kao što je i Đurđa bila odmah Đurđa – istakla je pevačica za Gloriju.

 


Početkom godine, Marija je, inače, poručila da joj je prvih šest meseci sa ćerkom prošlo uz mnogo srećnih trenutaka.


Znam da je malih šest meseci ali nama je najvećih u životu! Pola godine, crvčku moj! Najlepših, najtežih, neprospavanih, šest meseci najglasnijeg smeha i neopisive ljubavi! Volimo te, živote – napisala je Marija uz fotografiju ćerkice.

 

Još fotografija Marije Mikić u drugom stanju pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

 

makonda-tracker