čestitamo

Luksuz, veliki šank, sve u kovanom gvožđu: Marija Mikić pokazala NOVI DOM za koji kažu da košta POLA MILIONA EVRA

0

Lepa pevačica uživa u trudničkim danima, a preseljnje joj nije teško palo 

foto: Instagram / wwwmarijamikiccom
foto: Instagram / wwwmarijamikiccom

Naša popularna pevačica Marija Mikić dugo je isčekivala ovaj trenutak. Prvo nas je iznenadila kada je objavila da je ponovo trudna samo nekoliko meseci nakon što se porodila sa prvim detetom, a sada... Sada konačno može da uživa svim čulima.

 

Naime, Marija je na svom Instagram profilu podelila fotografije svog novog porodičnog doma u kojem će uživati sa svojim verenikom Jovanom Pantićem i ćerkicom Đurđom.

 

Ona uživa u drugoj trudnoći i uprkos činjenici da ima malo dete i da je već u poodmakloj trudnoći ništa joj nije teško.

 

 

Danima je pripremala stavari za preseljenje, sve dok nije došao i taj veliki dan. Uprkos stresu koji ovaj čin nosi, Marija je nakon što je veći deo preseljanja završen odlučila da ovu radosnu vest podeli sa pratiocima. 

 

Marija Mikić podelila fotografije novog doma
Marija Mikić podelila fotografije novog doma foto: Instagram / wwwmarijamikiccom

 

Ona je na storiju objavila nekoliko snimaka, na kojima se vidi njen porodični dom u koji je uloženo pola miliona evra, piše Blic. 

 

Na osnovu njih mogli smo da vidimo unutršnjost kuće, koja je opremljena u modernom stilu, svuda su skupe pločice od granita, a prozori su sa spoljašnje strane ukrašeni detaljima od kovanog gvožđa.

 

Marija Mikić uložila u novu kuću 500.000 evra
Marija Mikić uložila u novu kuću 500.000 evra foto: Instagram / wwwmarijamikiccom

 

U jednom trenutku videla se i prostrana bašta i dvorište u kojima će pevačica sa porodicom moći da uživa tokom lepih prolećnih i letnjih dana. 

 

Nakon što su svi koji su u preseljnju učestvovali otišli, Marija i njen verenik su uživali u svom domu uprkos činjenici da još uvek nema u njoj nameštaja. Oni su seli na pod u dnevnoj sobi i taj trenutak je zabeležen okom fotoaparata. 

 

 

Ta zajednička fotografija ostaće jedna prelepa uspomena koje će se rado sećati svi kroz nekoliko godina. 

 

 

makonda-tracker