ne ćuti

"Jadni oni!" Marija Mikić prvi put odgovorila na kritike jer je zatrudnela odmah posle porođaja

0

Što je Marija Mikić požurila, pitaju se dužebrižnici, a ona ima jasan odgovor

foto: wwwmarijamikiccom, Instagram
foto: wwwmarijamikiccom, Instagram

Pevačica Marija Mikić porodila se u julu ove godine, a već pre nekoliko dana obradovala je pratioce na Instagramu saopštivši im da je ponovo u drugom stanju.


Mlada muzička zvezda predivnog glasa i ponosna mama male Đurđe trenutno čeka drugu bebu i odlično se oseća, a njen verenik Jovan Pantić i ona presrećni su zbog neočekivanog dara. Kako je ona sada otkrila, samo mesec dana nakon porođaja je ponovo zatrudnela.


Ona je sada istakla da još uvek ne zna hoće li se porodici pridružiti dečak ili devojčica, a ne smeta joj neizvesnost.

 

Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza, prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti – istakla je pevačica za Blic.


Ona ne krije da bi je veoma obradovalo da sada dobije sina, ali ko god da stigne na svet – njena porodica će biti srećna i zahvalna.

 

1 / 7 Foto: Instagram, wwwmarijamikiccom


– Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo – kaže Marija.


Nakon što je pevačica saopštila da je ponovo trudna, ona se suočila s vrlo ružnim komentarima, a do sada ih nije komentarisala.


Bilo je dana kada sam htela da se oglasim. Ali onda bih bila ista kao oni. A to ne želim. Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: "A, jadni oni". Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni – poručila je Marija.

 

 

makonda-tracker