da li se nadala tome?

Još jedna KNEDLA U GRLU Megan Markl: Čarls III pred krunisanje iznenadio Kejt Midlton divnim gestom

0

Poznato je da kralj Čarls izuzetno ceni suprugu svog starijeg sina Vilijama, a sada je to još jednom pokazao

Kejt Midlton, princeza od Velsa, već 12 godina je u braku s princem Vilijamom
Kejt Midlton, princeza od Velsa, već 12 godina je u braku s princem Vilijamomfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kralj Čarls III konačno će biti krunisan 6. maja, a do javnosti proteklih dana dospeva sve više informacija o raskošnoj ceremoniji koja će biti održana u londonskoj Vestminsterskoj opatiji.


Krunisanju će prisustvovati visoki politički zvaničnici, državnici iz celog sveta i članovi britanske kraljevske porodice, a sada tamošnji mediji javljaju da posebno mesto čuva članove porodice Kejt Midlton, princeze od Velsa.


Navodno je kralj Čarls III odlučio da na ceremoniju krunisanja pozove Majkla i Kerol Midlton, roditelje njegove snahe, kao i njenog mlađeg brata Džejmsa i sestru Pipu.

 

Porodica Midlton na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godine
Porodica Midlton na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godinefoto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

Oni su porodica naše buduće kraljice, pa je ispravno da i oni budu tamo – kaže Ričard Eden, koji se bavi komentarisanjem okolnosti u kraljevskoj porodici.


Poznato je da Čarls izuzetno ceni suprugu svog starijeg sina princa Vilijama, a oni su više puta viđeni kako ćaskaju na zvaničnim događajima, pa čak i kako krše protokol kako bi jedno drugom čestitali praznike zagrljajem.

 

britanska kraljevska porodica tokom vladavine kraljice Elizabete II
britanska kraljevska porodica tokom vladavine kraljice Elizabete IIfoto: EPA-EFE/STRINGER

Ovo neće biti prvi put da Midltonovi prisustvuju važnom kraljevskom događaju, već su ranije viđani u mnogim situacijama, između ostalog i na službi u Sandringemu, gde je kraljica Elizabeta decenijama okupljala porodicu za Božić, na venčanju princa Harija i Megan Markl, na proslavi kraljičinog Platinastog jubileja...

 

 

 

 

 

makonda-tracker