želi da provede život sa njom

Zovu je svekrva iz pakla, a sada dobija novu snahu: Porodica Bekam ima poseban povod za slavlje?

0

Kako pišu strani mediji, sin Viktorije i Dejvida Bekam, Romeo je zaprosio svoju dugogodišnju devojku.

Mia Regan je i nakon raskida sa Romeom nastavila da uspešno sarađuje sa budućom svekrvom Viktorijom Bekam.
Mia Regan je i nakon raskida sa Romeom nastavila da uspešno sarađuje sa budućom svekrvom Viktorijom Bekam.foto: EPA-EFE/Niklas Halle'n

Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Romeo je navodno verio svoju devojku Miu Regan, prenosi britanski Mirror, a spekulacije o veridbi je pokrenuo veliki dijamantski prsten na njenoj ruci koji je zasijao nako što je par obnovio svoju vezu.

 

Romeo i Mia su uslikani kako se provode u klubu Soho House u Londonu, a iako je Mia pokušala da sakrije verenički prsten kada je videla fotografe, to je ipak uradila kasno.

 

Zaljubljenom paru se pridružila i velika grupa prijatelja, a pre nego što su posetili Soho house, viđeni su na svirci na koju su došli kako bi podržali Mijinog prijatelja i pevača HRVY-ja.

 

Jedan izvor je za Miror rekao da Romeo i Mia nisu vereni, već da je manekenka nosila "normalan" prsten

Podsetimo, Romeo i Mia se zabavljaju tri godine.

 

Upoznali su se septembru 2019. godine i zajedničkim snimkom na Instagramu objavili da su zajedno. 

Mia Regan je pokušala da sakrije dijamantski prsten, ali prekasno.
Mia Regan je pokušala da sakrije dijamantski prsten, ali prekasno.foto: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zatim su tokom pandemije koronavirusa i zatvaranja u Velikoj Britaniji bili razdvojeni do jula 2020. kada su oboje slikani na odmoru u Italiji sa ostatkom porodice Bekam.

U julu 2022. godine, Mia i Romeo su raskinuli zbog zauzetosti i prenatrpanog rasporeda, pri čemu je Romeo nastavio svoju profesionalnu karijeru fudbalera u Sjedinjenim Državama, a Mia se bavila manekenstvom u Velikoj Britaniji.

 

Mia je u svojoj karijeri radila za modne kuće Balmain i Gucci Beaty i britanski Vogue kao i za svoju buduću svekrvu Viktoriju Bekam. Takođe se pojavila u Parizu i Londonu na Fashion Weeku.


Izvori su za Daily Mail rekli da se par borio da održi svoju "vezu na daljinu" i da je odlučio da raskine.

 

- Oboje su divni mladi ljudi i ostaju veoma naklonjeni jedno drugom, a porodica voli Miju - rekao je tada insajder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Mia je nastavila da radi sa Viktorijinom modnom markom uprkos razdvojenosti od sina.

 

Mnogi to vide kao dobar znak i nadaju se da će "svekrva iz pakla" biti bolja prema drugoj nego prema prvoj snaji, jer od venčanja Nikole Pelc i Bruklina Bekam, svet bruji o nesporazumima između snaje i svekrve

 

Romeo i Mia potvrdili su se ponovo zbližili u novembru 2022. godine kada je Mia viđena na proslavi Romeovog 20. rođendana. 

 

Par sada živi zajedno sa Viktorijom i Dejvidom u njihovoj kući vrednoj 31 milion funti u londonskom Holand parku.

 

Izvori su ekskluzivno otkrili u aprilu 2022. da je Romeo spreman da oženi manekenku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)


- Mia je bliska sa Romeovom mamom Viktorijom. Bilo je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost i već su pričali o tome da su srodne duše- rekao nam je izvor.

 

- Venčanje u ranoj mladosti je izgleda da u tradiciji porodice Bekamovih. Opsednuti su jedno drugim i definitivno žele da provedu životu zajedno- kaže izvor za Mirror.

 

 

makonda-tracker