ŠTA VI MISLITE?

Štikle Bekamovog sina su želja svake žene: Romeo pozirao u specifičnoj odevnoj kombinaciji i POMERIO GRANICE modelinga

0

Dejvid Bekam je proslavljeni fudbaler, a njegov sin Romeo se pored fudbala, bavi i modelingom, pa je tako zaštitno lice modne kuće Yves Saint Laurent.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Romeo Bekam je mladi fudbaler koji je nedavno potpisao za Fortloderdejl u Americi, ali pored sportske karijere, on gradi i karijeru modela.

 

Sin Viktorije i Dejvida Bekama je ovog puta postavio nova pravila modelinga i svojim fotografijama pokazao da pomera granice rodno prilagođenog oblačenja.

 

Bekamovi privlače pažnju gde god da se pojave, pa je tako i Dejvid pažljivo odabranim odelom privukao sve poglede na Vimbldonu i podsetio žene zašto je i dalje jedan od najpoželjnijih mušakaraca na svetu.

 

Naime, mladi Romeo je pozirao u džemperu, širokim pantalonama, ali i štiklama, a dodatnu pažnju je privukao i njegov metalik manikir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Pored mladog Bekama, na sličan način je pozirao i Dominik Fajk, glumac kog smo zavoleli u seriji Euforija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Nedavno, nakon glamuroznog venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc, pojavile su se glasine da i Romeo planira svadbu sa svojom dugogodišnjom devojkom Miom Regan, a izvor je naveo i to da Mia želi skromno venčanje u Britaniji bez mnogo medijske pompe.

 

 

makonda-tracker