jednostavno predivna

Tako lepa da dopušta – VELIKU MODNU GREŠKU! Glumica pronašla suknju kakva može da se nosi od septembra do aprila

0

Harizmatična glumica koja je uvek besprekorno odevena kombinovala je kožnu suknju onako kako se ona inače ne nosi, a utisak je ipak sjajan

foto:  EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Njujorška kraljica ulične mode Kejti Holms, proslavljena holivudska glumica i režiserka, nepogrešivo bira komade koji čak i najležerniji stajling čine interesantnim, šik i upečatljivim.


Svaki njen izlazak iz stana svojevrsna je modna vest, a tako je bilo i pre nekoliko dana, kada je glumica uhvaćena dok je žurila na svoju predstavu The Wanderers, koju igra već neko vreme.


Ona je iz luksuzne zgrade na Menhetnu izašla u vrlo otmenoj zimskoj odevnoj kombinaciji. Kejti Holms je odabrala lagani džemper šireg kroja i nabranih rukava 3/4 dužine, u spoju s jednom od najlepših kožnih sukanja koje smo do sad videli.

 


Reč je o modelu koji potpisuje jedan pristupačni španski high-street brend, a Kejti je očarala plisirana midi-suknja koja se izdvaja vrlo efektnom tamnobraon i gotovo bakarnom nijansom.

 

Za ovu šik suknjicu je, inače, potrebno izdvojiti oko 270 evra, a glumica ju je dodatno naglasila tako što ju je kombinovala sa autfitom u neutralnim bojama.

 

Braon plisirana kožna suknja Kejti Holms je pravi hit za jesen i zimu
Braon plisirana kožna suknja Kejti Holms je pravi hit za jesen i zimufoto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored belog džemperka, tu su crne visoke čizme sa niskom štiklom, a iako je crni i braon kožni komadi obično ne spajaju – u ovom slučaju je utisak izvanredan!


Glumica je, takođe, nosila retro naočare za sunce manjih stakala, preko ramena je nosila prebačenu laganu pilotsku jaknu krem nijanse, a svima je zapalo za oko da je bila u takvoj žurbi da je izašla mokre kose. Ili je u pitanju wet look?

 

U galeriji pogledajte još neka novija modna izdanja glumice Kejti Holms.

 

1 / 5 Foto: Jordan Hinton/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker