"nikada nije ušao u avion"

6 godina su krili vezu, pojavili se konačno zajedno i RASKINULI: Glumački par koji je želeo da zauvek ostane TAJNA

0

Glumci Kejti Holms i Džejmi Foks bili su jedan od najintrigantnijih holivudskih parova koji se nikada nisu oglasili ni potvrdili svoju vezu.

Kejti Holms i Džejmi Foks su uplovili u ljubavnu vezu godinu dana nakon što se glumica razvela od Toma Kruza.
Kejti Holms i Džejmi Foks su uplovili u ljubavnu vezu godinu dana nakon što se glumica razvela od Toma Kruza.foto: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O razvodu glumaca Kejti Holms i Toma Kruza te 2012. godine je brujao čitav svet, budući da su važili za jedan od najskladnijih holivudskih parova.

 

Međutim, svako je nastavio svojim putem, a već godinu dana kasnije je viđena kako pleše sa glumcem Džejmijem Foksom na raskošnoj večeri u Ist Hemptonu.

 

  • Glasine o njihovoj vezi su počele 2013. godine

 

Glasine o novoj holivudskoj romansi su kružile i više izvora je potvrdilo da je dvoje glumaca u vezi, ali njih dvoje se nisu nikada oglašavali, a svoju vezu su uspešno krili čak šest godina.

 

Kada su se pojavile glasine o njihovoj vezi, rečeno je da njihova veza nije "intezivna romansa", a jedan izvor je rekao da je glumica primećena kako često posećuje Foksa i da "provode sate zajedno".

U godinama koje su usledile, njih dvoje su viđeni zajedno na svim stranama sveta, kako bodre jedno drugo u svojim poslovima ili provode praznike zajedno, ali čak i kada su se držali za ruke i bilo je evidentno da su u ljubavnoj vezi, njih dvoje se nisu oglašavali i komentarisali svoju vezu. 

 

Kada je 2017. godine Džejmi Foks slavio 50. rođendan, Kejti je bila pored njega na privatnoj proslavi. 

 

- Uglavnom su se družili sa drugim gostima i provodili vrlo malo vremena sami. Bilo je očigledno da je Džejmi imao sjajan rođendan. Kejti je izgledala kao da se i ona zabavljala. Izgledala je predivno - rekao je izvor za People.

 

Tokom godina izolacije i neizjašnjavanja o svojoj vezi, imali su "ugiran" sistem napuštanja lokacije na kojoj su potpuno odvojeni.

Neki mediji su preneli da je Kejti Holms imala ugovor sa Tomom Kruzom prema kojem ne može da se pojavljuje u javnostima sa drugim muškarcima.
Neki mediji su preneli da je Kejti Holms imala ugovor sa Tomom Kruzom prema kojem ne može da se pojavljuje u javnostima sa drugim muškarcima.foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tako su u aprilu 2018. godine viđeni kako napuštaju Kejtin stan u različito vreme, kako bi izbegli pažnju fotoreportera. 

 

Kako su izvori tada rekli za strane medije, jednostavno žele da sačuvaju svoju intimu za sebe, a mnogi mediji su komentarisali da Kejti Holms ima ugovor sa svojim bivšim mužem Tomom Kruzom i da zbog njegovih uverenja i sajentološke crkve u kojoj je, ne sme da se pojavljuje u javnosti sa novim partnerima pet godina.

 

  • Kad bi mogli da ostanu tajna zauvek, Džejmi bi bio srećan

 

- Oni nemaju šta da kriju, ali Džejmi je, posebno, veoma skroman o svom životu uopšte i retko priča o tome. On nije od onih koji priznaju bilo šta o svom privatnom životu, kao ni Kejti- rekao je izvor za People.

 

- Džejmi će se uvek truditi da ostane diskretan. To je njegov način. Kada bi mogli da ostanu tajna zauvek, Džejmi bi bio srećan- precizirao je izvor.

 

- Svi znaju da su zajedno, ali oni i dalje žele da vezu sačuvaju za sebe - rekao je izvor za People.


Nakon što su češće izlazili na javne sastanke, pojavile su se spekulacije da par postaje ozbiljniji.

 

- Njihova veza izgleda mnogo ozbiljnija ove godine - rekao je izvor za People.

 

- Kejti i Džejmi se pojavljuju u javnosti zajedno i izlaze, i iako se trude da se ne fotografišu zajedno, očigledno nisu toliko zabrinuti da njihova veza ostane privatna - dodao je tada izvor.

 

  • Prvi put zajedno na nekom događaju 2019. godine

 

Par, koji je bio u vezi od 2013. godine, u februaru 2019. godine se pojavio zajedno na jednom događaju "Clive Davis and Recording Academy".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Iako su stigli odvojeno, par je sedeo jedno pored drugog i moglo se videti kako ćaskaju.

 

Međutim, Holmsova je prešla na drugo mesto neposredno pre nego što je Dejvis predstavio Foksa sa bine.

 

- Ova dama se premestila baš kad sam hteo da je predstavim, sedela je za istim stolom sa Džejmijem Foksom i ostalima - rekao je Dejvis. 

 

  • Prvo zvanično pojavljivanje nakon šest godina veze

 

I šest godina nakon prvih spekulacija o vezi, Kejti Holms i Džejmi Foks su prvi put pozirali pred fotoreporterima na Met Gali 2019. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Met Gala (@metgalanow)


- Kada mogu da provode vreme zajedno, to rade - rekao je jedan insajder o paru tada.

 

-Kada su zauzeti i ne mogu, ne rade. Oni su dvoje odraslih koji uživaju u društvu jedno drugog i uživaju dugo.-

 

Par nije zajedno prošetao crvenim tepihom, ali jesu se pojavili u istoj limuzini i napravili grupnu fotografiju sa nekoliko poznatih ličnosti. 

 

Tokom Met Gala večere, modni dizajner Zek Pozen je snimio par kako se drže za ruke

 

  • Nekoliko meseci nakon zvaničnog pojavljivanja - raskid


I samo nekoliko meseci kasnije izvor je za People potvrdio da je par raskinuo.

 

- Džejmi i Kejti su raskinuli - preneli su strani mediji

 

Izvor za PageSix je otkrio da su problemi u njihovoj vezi počeli nakon svađe koja se dogodila početkom leta.

Očigledno, njih dvoje su zajedno bili na odmoru u Montauku tokom vikenda Dana sećanja kada je "Kejti nazvala dva sata pre nego što je trebalo da uđe u avion iz Los Anđelesa za Njujork i otkazala. Bio je zaista uznemiren.-


Međutim, drugi izvor za Page Six je osporio ovu verziju priče.

 

- Kejti je trebalo da ode u Montauk da se pridruži Džejmiju, ali je on otkazao. Nikada nije ušao u avion- ispričao je izvor.

 

Druge spekulacije su da Kejti više nije mogla da izdrži da joj je Džejmi Foks neveren i da ga je napustila.

 

makonda-tracker