(FOTO)

ISTOPIĆETE SE kad čujete kako ga zove: Emina Jahović proslavila 11. rođendan sina Javuza i pokazala delić dečije zabave

0

Pevačica Emina Jahović je obavestila fanove da odlaže objavljivanje nove pesme zbog razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku.

Emina Jahović
Emina Jahovićfoto: yaemina, Instagram

Emina Jahović je obratila na društvenim mrežama svojoj publici i otkrila da će njena pesma koju je radila sa Acom Pejovićem, biti objavljena kasnije nego što je trebalo.

 

Plan je bio da se to desi na Dan zaljubljenih, ali zbog situacije uTurskoj nakon zemljotresa, oglasila se i rešila je da pomeri obaveze.

 

- Kao što znate, Tursku su pogodili razorni zemljotresi. To je bio jedan od najstrašnijih perioda koji sam proživela i ja, kao i drugi stanovnici, sam bila potpuno slomljena. Zemljotres je uzeo mnogo nevinih života, dok su gradovi potpuno uništeni. U naredna dva dana, biću u mogućnosti da vam dam datum kada će numera izaći. Nadam se da će biti bolje, hvala vam na ljubavi i razumevanju - napisala je Emina.

 

Nakon toga, pevačica je objavila i fotografiju svog mlađeg sina Javuza, koji je proslavljao 11. rođendan, a osim što mu je poželela sve najlepše, Emina je otkrila i kakav nadimak dečak ima.

 

- Srećan rođendan Javusko. Moja bezuslovna ljubav… Moj sin i moj prijatelj. Neka te Bog blagoslovi - napisala je ona uz fotografiju rođendanske torte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

makonda-tracker