šuška se

SVETSKI JE POZNAT, A ŽENE LUDE ZA NJIM: Uraganka Ivana Nikolić ODUŠEVILA čuvenog repera, ovaj detalj je mnogima promakao

2

Među najzapaženijim učesnicima Evrovizije, ali i jedno od najvećih iznenađenja ovog takmičenja, bio je ultrapopularni reper

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuveni Florajda, čije je pravo ime Tramar Lejsel Dilard (41), gostovao je na 65. Evroviziji u pesmi "Adrenalina" lepe Senhit, predstavnice San Marina, a iako su osvojili tek 22. mesto napravili su veliki letnji hit.


Ipak, Flo Rajda se u Ameriku pored sjajnog provoda na Evroviziji vraća u Ameriku s još jednim utiskom — o našoj Ivani Nikolić, članici grupe Hurricane.

 

Nakon što je Ivana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira zagrljena s reperom, a on joj uzvratio komentarom u vidu nekoliko emodžija podignutih ruku, primetili smo da je Flo Rajda počeo da prati na ovoj društvenoj mreži svega nekoliko učesnika Evrovizije koje je upoznao prethodnih dana: članove italijanske grupe Måneskin i našu Ivanu i grupu Hurricane! Uz to, on je podelio i Instagram Story s Ivaninom i svojom fotografijom, a sve to podstaklo je domaće medije da pišu da je lepa pevačica navodno zavela repera.

 


Bilo to istina ili ne, jedno je sigurno: na šarm naših "Uraganki" niko nije imun!

 

Koliko je poznato američkim medijima, reper trenutno nije u ljubavnoj vezi, a u prošlosti je više s više poznatih američkih lepotica, među kojima su glumice Darnel Nikol, Melisa Ford i Brenda Song, manekenka Eva Marsil i pevačice Brendi Norvud i Finiks Vajt.

 

 

makonda-tracker