iskreno

"Tara nije tražila ni da se rodi ni da gleda to..." Ana Nikolić ispričala zbog čega se razvela od Raste

0

Nekoliko godina nakon što su reper i pevačica rastali, ona je otvorila dušu i objasnila zbog čega je donela takvu odluku

foto: G. G./ATAImages
foto: G. G./ATAImages

Pevačica Ana Nikolić sve je iznenadila udajom za poznatog repera Stefana Đurića Rastu, ali još više razvodom od njega nedugo nakon što su dobili ćerku Taru.


Par je neko vreme bio u izuzetnim odnosima, ali smo nedavno svedočili i trzavicama između njih, a pevačica je ostala verna svojoj odluci da ne deli previše o privatnom životu.


Sada je, ipak, za jedan hrvatski radio progovorila o nekim pojedinostima svog rastanka od Raste, a priznala je da joj je bilo veoma teško da "preseče" i razvede se.


Jedna od težih odluka u mom životu bio je razlaz sa Rastom. Tara nije tražila da se rodi, pa ni da gleda naš rokenrol način života. Svađe, prepirke, gurkanja. Tome je došao kraj kada je Tara došla u kuću – istakla je pevačica.

 


Kako je Ana Nikolić objasnila, najvažnije je dete koje reper i ona imaju zajedno, te se vodila isključivo interesom svoje ćerke i brigom o njenoj budućnosti.


Tada je morao da dođe i kraj našem braku. Nisam želele da moje dete bude posrnula Britni Spirs. Računam na DNK da će nešto malo normalnije da pokupi s očeve strane – naglasila je ona.

 

Ana je, inače, dodala i da još uvek nosi prezime bivšeg supruga.


Ja sam sada Ana Đurić u dokumentima. Ja i Konstrakta, to je kosmos namestio – rekla je pevačica.

 


Ona je priznala i da veruje da su njen bivši suprug i ona previše slični.


Što se Raste tiče, sve što me je očaralo, to me je i razočaralo. On i ja smo isti. On je moje ogledalo. Moj indigo. Dve iste osobe. Isti temperament. Ja sam jedno vreme povlačila ručnu, a on nije želeo. Dve iste osobe teško mogu da funkcionišu. Ja više imam istih karakternih osobina s Rastom, nego s rođenim bratom – objasnila je Ana.


Pevačica je dodala i da je njena ćerka "rođena s karakterom".


Moja Tara je rođena s karakterom. Karakterne osobine su nepromenljiva stvar. Ja sam je pustila da sama izbaci mleko, pelene, dudu. Kada smo ona i ja same, odlično se slažemo. Kada uđe treća osoba, nastaje haos – kaže pevačica.

 


Ona je, inače, otkrila i da njena mezimica ima sluha, ali ona ne bi volela da Tara pođe njenim stopama.


Tara donedavno nije ni znala čime joj se mama bavi. Pričala je kako je tata pevačica, a mama ide na posao. Nisam želela da zna iz razloga što nisam htela da me imitira. Ali to je u njoj. Sluhista je apsolutni. Ja se pravim luda jer ne bih volela da se bavi mojim poslom. Ukoliko ne bude talenat, ja ću joj reći: "Tara, nisi talanat." Ako bude. Uz nju sam. Ali prvo škola. Mog brata sam vezivala za stolicu da uči – rekla je Ana.

 

 

makonda-tracker