iskrena

"To je teška glupost i izmišljotina": Nataša Bekvalac otkrila u kakvim odnosima je sa Anom Nikolić i Rastom

0

Naša poznata pevačica Nataša Bekvalac retko kada komentariše svoje kolege i koleginice, ali je ovog puta napravila presedan 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najpopularnijih i najlepših srpskih pevačica Nataša Bekvalac polako sabira utiske i trudi se da sve ružne stvari ostavi iza sebe.

 

Trudi se da u svakom trenutku uživa sa svojim ćerkama i porodicom, a posao drži strogo odvojen od privatnog života. 

 

 

Kao i svi drugi i Nataša ima novogodišnje želje, samo su njene, reklo bi se, malo drugačije od onih koje imaju mnoge žene. I dok neke dame maštaju da im baš u narednoj godini dođe princ na belom konju, Nata ima potpuno drugačije viđenje toga. 

 

- Imala sam žustru raspravu sa bliskim osobama i klela sam, sklopila ruke kao luda žena i rekla: “Bože, molim te da nikada više nemam ni dečka ni muža”. Evo, to je moja novogodišnja želja! To sam poželela- ispričala je Nataša kroz smeh za Blic. 

 

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Tom prilikom Nataša je odlučila i da odgovori na pitanje koje su joj novinari često postavljali, a ona ga je vešto izbegavala. U pitanju je bio njen odnos sa koleginicom Anom Nikolić, ali i njenim nekadašnjim partnerom Rastom

 

- Ana i ja smo u lepim odnosima, ja bar mislim da su lepi odnosi između nas. Nemamo kontinuirano prijateljstvo, u smislu, nisam je baš dugo čula, a ni videla. Ništa se nije desilo što bi moglo da poremeti onaj odnos koji smo imale ranije - kazala je Nataša, pa nastavila:

 

 

- Nisam ispratila novinske naslove u vezi njenog odnosa sa Rastom, ali naravno da sam čula da sam navodno ja razlog njihove svađe. Moram da kažem da je to teška glupost, izmišljotina, ne postoji ništa što bi normalan razum mogao da poveže nešto. Jako je nezahvalno pričati o drugim ljudima, nisam nosila njihove cipele i njihov teret, da bih mogla da pričam o njima. Mogu da kažem nešto što je univerzalno, ali mislim da bi u ovom slučaju to bilo suvišno.

 

 

 

makonda-tracker