divno

Mama stilizovana ZA DESETKU: Ana Nikolić je bila pratnja ćerki u VAŽNOM TRENUTKU, a fotografije će vas RAZNEŽITI

0

Za jedan od najvažnijih dana u životu male Tare Đurić, njena mama i poznata pevačica svojski se potrudila da bude na visini zadatka

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta ponosni su roditelji male Tare, koja je, kako je to pop zvezda radosno saopštila pratiocima, konačno pošla u vrtić.


Budući da je trenutno u kućnom pritvoru, Rasta nije mogao da bude s njima u tom trenutku, ali je mama Ana pravila društvo njihovoj mezimici. Ona je podelila nekoliko trenutaka, kako u fotografijama, tako i detalje o ćerkinom iščekivanju upoznavanja s drugarima.

 


Konačno smo krenuli u vrtić. I jako smo uzbuđeni, jedva je uspavah sinoć… jer: "Mama, ne smeno da zakasnimo" ― napisala je Ana.

 

1 / 3 Foto: Instagram


Ona je pokazala da je za ovu priliku njena ćerkica bila doterana, ali je i ona izgledala fantastično. Opredelila se za crnu suknju sa šlicem i bluzu s leopard printom, a nosila je i efektne ravne cipele i šešir, pa je nesumnjivo bila među najelegantnijim mamama u vrtiću. Dok je čekala ćerkicu, Ana se ponovo fotografisala, a u šali je pitala pratioce:


Sedim tako nešto i razmišljam dok čekam Taru, da li da se i ja upišem?

 

 

makonda-tracker