šarmantni zavodnik

Osvojio je srca mnogih Srpkinja, a ona je za njega bila NAJVAŽNIJA: Znate li kako izgleda bivša žena Jadrana Malkoviča?

0

Široj publici Jadran Malkovič postao je poznat nakon serije "Crna svadba"

foto: Instagram / jadranmalkovich
foto: Instagram / jadranmalkovich

Poznati glumac Jadran Malkovič godinama je u svetu glume, ali se domaćoj publici tek nedavno predstavio. On je radio na velikim svetskim projektima poput "Whiskey Cavallier" i „Assasin's Creed Chronicles", a onda su došle ponude i iz Srbije.

 

Pažnju domaće javnosti osvojio je ulogama u jednoj od najpopularnijih serija "Crna svadba", kao i "Azbuci našeg života".

 

Jadran Malkovič rođen je u Nemačkoj, odrastao je u Srbiji, a živi u Velikoj Britaniji. Zato nije čudno kada za njega kažu da je internacionalni, multilingvalni glumac i reditelj.

 

 

Ovog šarmantnog glumca srpska publika je odmah prihvatila širom otvorenih ruku, a nakon što je prihvatio ponudu da učestvuje u seriji "Crna svadba" došao je u Srbiju nakon čega je usledila još jedna uloga u novoj domaćoj seriji "Azbuka našeg života".

 

- U momentu kada sam odlučivao da dođem, bila je aktuelna samo "Crna svadba". U isto vreme sam imao druge velike stvari koje sam dobio da radim u Nemačkoj i Engleskoj, a koje nemaju veze sa filmskom industrijom, pa sam se našao u situaciji da odlučujem između tri stvari. Ponuda za "Azbuku" je došla tokom snimanja "Crne svadbe", pa je više bilo pitanje da li želim da ostanem u Srbiji. Pomoglo je što je "Crna svadba" već na papiru kao koncept delovala odlično – kaže glumac.

 

 

Povratkom u Srbiju Jadran Malkovič postao je jedan od omiljenih glumaca ženskog dela publike, te je sve veće interesovanje o njegovom ljubavnom životu.

 

Jadran je veoma profesionalan i u javnosti se trudi da uvek i isključivo govori samo o svom poslu i poreklu, koje takođe intrigira mnoge, ali interesovanja u priči o privatnom životu nikada nije bilo.

 

Međutim, jednim gestom na društvenim mrežama je konačno pokazao delić svoje intime. Jadran je jednom prilikom podelio rođendansku fotografje svoje bivše žene Katarine, a potom poručio:

 

 

- Ako vam sadašnji partner ima bar polovinu kvaliteta koje ima moja bivša supruga, onda ste ok. Pridružite mi se da poželimo Katarini srećan rođendan.

 

Čini se da iako odavno više nisu u braku, Jadran i Katarina neguju lepe odnose. Sudeći prema onome što on pokazuje na društvenim mrežama ona je još uvek najvažnija žena u njegovom životu.

 

- Sa njom i dalje, nakon mnogo godina imam divan odnos. Pa na to mogu da se nadovežem da su neki od najznačajnijih saveta došli od nje. Ona je executive coach i između ostalog radi sa ljudima u korporativnom svetu, vlasnicima kompanija, sportistima, pa sam sa njom radio na sebi - rekao je glumac za Blic.

 

 

makonda-tracker