tužno

"To je bio poslednji put kada sam je videla": Glumica Aleksandra Janković tokom snimanja serije izgubila majku

1

Ona je za vreme snimanja pokušala da od ekipe sakrije da joj je majka bolesna. Rediteljka serije je shvatila o čemu je reč i odmah je posavetovala da ode u bolnicu.

foto: screenshot/k1
foto: screenshot/k1

Glumicu Aleksandru Janković, publika je bolje upoznala kroz seriju "Azbuka našeg života", ali malo ko zna kroz kakav je ona period života prošla dok je radila na pomenutom ostvarenju. 

 

Njoj je tokom snimanja preminla majka. 

 

- Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu - ispričala je Aleksandra za "TV reviju".

 

 

- Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim rediteljka mi odmah rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time - otkrila je glumica koja je ponosna na to što je uspela da dosledno završi snimanje.

 

- Jedino mi je žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija - rekla je Aleksandra.

 

Aleksandra Janković u seriji tumači lik Vesne, koja je u braku sa Urošem, kojeg igra Jadran Malković. Drama je skoncentrisana na njihov brak koji se nalazi pred novim izazovima posle 25 godina. 

 

makonda-tracker