vole se i poštuju

Lepa Katarina je dobila najlepšu rođendansku čestitku: Upoznajte bivšu ženu Jadrana Malkoviča (FOTO)

1

Glumac ne krije da mu je bivša supruga i dalje veoma bitna osoba u životu, a putem svog Instagram profila podelio je njenu fotografiju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularnog glumca Jadrana Malkoviča publika je zavolela u hit seriji "Crna svadba" gde je pokazao da mu uloge zavodnika idu od ruke, a po mišljenju dama on je pravo osveženja na domaćoj glumačkoj sceni.

 

Trenutno imamo prilike da ga gledamo u seriji "Azbuka našeg života", gde će se prikazati u nešto drugačijem maniru.

 

Iako je tokom dosadašnjih javnih istupanja govorio o isključivo o profesionalnim angažmanima, svom poreklu i planovima za budućnosti, konačno je putem svog Instagram profila pokazao i delić intime.

 

Jadran je podelio rođendansku fotografiju svoje bivše žene Katarine, a potom je poručio:

 

 

 ― Ako vam sadašnji partner ima bar polovinu kvaliteta koje ima moja bivša supruga, onda ste ok. Pridružite mi se da poželimo Katarini srećan rođendan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

Malkovič je nedavno medijima priznao da je Katarina i dalje najvažnija žena u njegovom životu, to se nije promenilo čak ni nakon što su se rastali.

 

―  Sa njom i dalje, nakon mnogo godina imam divan odnos. Pa na to mogu da se nadovežem da su neki od najznačajnijih saveta došli od nje. Ona je executive coach i između ostalog radi sa ljudima u korporativnom svetu, vlasnicima kompanija, sportistima, pa sam sa njom radio na sebi. A kada kažem da sam radio na sebi, ne mislim da sam završio. Taj rad se nastavlja ― s ponosom je rekao glumac za Blic i dodao da mu je cilj da konačno odluči u kojoj državi će živeti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J.F.M (@jadranmalkovich)

 

Privatno mi je cilj da se oslučim gde će mi biti baza. Međutim, i dalje mnogo volim nomadski život, tako da će to izgleda još potrajati. Želja na poslovnom planu mi je režija velikog projekta, što imam već u planu, kao i uloga u vesternu ―  završava glumac.

 

 

makonda-tracker