prelepotica

Ćerka glumca Dejana Lutkića izgleda kao MILION DOLARA: Nedavno je postala punoletna, a bavi se manekenstvom

0

Ćerka Dejana Lutkića nije krenula očevim stopama, ali se odlučila za jedno drugo javno zanimanje. 

Dejan Lutkić
Dejan Lutkić foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Naš poznati glumac Dejan Lutkić spada među one javne ličnosti koje već duže vreme imaju srećan ljubavni život i skladan brak. On je već više od 20 godina u bračnoj luci sa svojom izabranicom Ljubinkom.

 

Ljubinka (51) je tri godine starija od Dejana (48), a ovom paru nije trebalo mnogo da shvati da su stvoreni jedno za drugo kad su se upoznali.

 

Dejanovu suprugu nemamo prilike da često viđamo u javnosti, ali poznato da je ona arhitekta po struci.

 

Jednom prilikom Dejan je za medije rekao da on sam ne izlazi često, pa da u skladu sa tim ni njega ni njegovu suprugu ne viđamo previše.

 

 

- Vi retko mene viđate u javnosti. Ja sa suprugom izlazim kad god mogu i kad god imam priliku. Najviše volim da provodim vreme sa svojom porodicom i sa prijateljima - rekao je Lutkć svojevremeno za domaće medije.

 

 

Kako je objasnio, supruga i on idu tamo gde im je lepo, a ne samo tamo gde drugi smatraju da bi trebalo da budu zbog prirode posla. 

 

 

- Ne obitavam samo po mestima na kojima bi po nekim merilima trebalo da obitavam. Odlazim samo na mesta na kojima se osećam prijatno - kaže Lutkić

 

Iz njihove ljubavi rodile su se dve ćerke mlađa Anastasija i starija Nađa, koja je prava lepotica.

 

 

Nađa je nedavno postala punoletna i bavi se manekenstvom. Žargonski bi se moglo reći da izgleda "kao milion dolara", što se može i videti po njenim objavama na Instagramu.

 

 

makonda-tracker