berčekova

Ovo je lepa ćerka Aleksandra Berčeka: Bila u braku sa nestašnim dečkom srpske estrade, a onda je nestala iz medija

0

Ćerka našeg proslavljenog glumca Aleksandra Berčeka bila je svojevremeno zbog braka sa našim poznatim muzičarom u centru pažnje medija.

 

 

Aleksandar Berček
Aleksandar Berček foto: V. M./ATAImages

Možda je suvišno reći da Aleksandar Berček važi za jednog od naših najboljih glumaca već decenijama. Njegove filmove i uloge skoro svi koji žive na ovim prostorima jako dobro znaju.

 

Počev još od Slobodana Miloševića i "Dečka koji obećava", Miška u "Ko to tamo peva", preko "Porodičnog blaga", pa sve do aktuelnog "Južnog vetra".

 

Ipak, o njegovom privatnom životu se ne zna mnogo. Uvek je bio jedan od onh, koji su spretno krili svoju porodicu od budnih očiju javnosti. Ipak, poznato je da iz dva braka ima četvoro dece, sinove Nikolu i Miloša, kao i ćerke Milicu i Minu.

 

 

A njegova ćerka Mina je pre nekih desetak godina bila u centru pažnje domaćih medija. Mina je tada, kao devojka od oko 20 godina, stala na "ludi kamen"sa jednim našim poznatim muzičarom.

 

 

U pitanju je Đorđe Miljenović, koji svima mnogo poznatiji pod svojim pseudonimom Vikler Skaj. On je tada bio član hip-hop sastava Bed kopi, koji je činio zajednom sa Ajs Nigrutinom i Timbetom.

 

 

Negde u tom periodu Đorđe i Mina su se ludo zaljubili i odlučili da se venčaju. Međutim, prema pisanju domaćih medija, njihov brak već startu nije bio baš podržan od strane njenih roditelja. Naime, tada se pisalo da Aleksandar Berček nije prisustvovao svadbi svoje ćerke.

 

 

Aleksandar lično se nikada nije oglašavao po tom pitanju. U istom maniru je nastavio i nakon razvoda Miljenovića i svoje ćerke, koji je usledio relativno brzo nakon venčanja.

 

 

Mina nakon toga nije više "punila novine". Vikler nakon toga pokrenuo svoj solo projekat, venčao se i dobio ćerku Strelu.

 

 

makonda-tracker