možda vas je prezime prevarilo

A čak i liče: Ove naše dve GLUMICE svi dobro znamo, ali malo ko je znao da su one MAMA i ĆERKA

1

Iako smo obe gledali u popularnim domaćim ostvarenjima, malo je onih koji su povezali da su njih dve majka i ćerka.  

Bojana i Olivera
Bojana i Olivera foto: Antonio Ahel ATAImages

Našu glumicu Oliveru Viktorović svi najbolje poznajemo po ulozi striptizete Violete u sada već legendarnom serijalu Tesna koža, koji prati razne zgode i nezgode Srećka Šojića i Dimitrija Pantića, odnosno čuvenih Milana Laneta Gutovića i Nikole Simića. 

 

Rečenica koju izgovara u tom filmu: "Ja sam striptizeta Violeta. Ostala sam bez posla, pa sam rešila da se udam. Jao, što me sramota..." se i danas ponekad koristi u svakodnevnom govoru.

 

Zato i ne čudi što je svi najviše pamte po toj roli, ali iza Olivere su decenije rada, kvalitenih uloga, kao i malo drugačijih angažmana u svetu sedme i pozorišne umetnosti.

 

Vitorovićka je dobitnik mnogobrojnih nagrada na festivalima, bavi se i režijom u profesionalnim i u amaterskim teatrima,  a glumila je u preko 70 filmova i serija. Između ostalih u Boljem životu, Tri karte za Holivud, Lepa sela lepo gore, Tango Argentino, Porodično blago...

 

 

A ono što mnogi ne znaju je da je njena ćerka je Bojana Đurašković krenula maminim stopama. Nju smo imali prilike da najbolje upoznamo kao negativnu junakinju u  seriji Crveni mesec.

 

 

Takođe, znamo je i kao voditeljku dečje emisije Zelena patrola, dok je manje uloge imala i u serijama Andrija i Anđelka, Žigosani u reketu, Radio Mileva, Kamiondžije...

 

 

Iako ćerka očigledno likom podseća na majku, mnogi nisu povezali da su njih dve porodica.

 

 

Neke je možda zbunilo i to što imaju različita prezimena, ali opet, ima dosta onih koji ne znaju da i Olivera ima dva prezimena - i Viktorović i Đurašković. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker