nestvarna

Kad Salma Hajek ide na svadbu, NIKO NE GLEDA MLADU! Izdanje slavne glumice koje danima nećete moći da izbijete iz misli

0

Glumica Salma Hajek bila je gošća na dugo iščekivanom venčanju slavnih i uspela da ukrade sve poglede

Salma Hajek nosi najluksuzniju odeću, ali nikako ne uspeva da ostavi dobar utisak
Salma Hajek nosi najluksuzniju odeću, ali nikako ne uspeva da ostavi dobar utisakfoto: EPA-EFE/Peter Foley

Latinoamerički pevač i glumac Mark Entoni (54), domaćoj javnosti najpoznatiji kao bivši suprug Dženifer Lopez, ponovo je stao na ludi kamen!


Mark Entoni je četvrti put rekao "da", ovog puta manekenki Nađi Fereiri, a njihovom glamuroznom venčanju u Majamiju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti. Među njima se našla i meksička glumica Salma Hajek, poznata po stilu koji uvek privlači pažnju, a tako je bilo i na ovoj svadbi.


Ona je za ovu priliku odabrala svetlozelenu haljinu dizajnera Đambatiste Valija, iz kolekcije koju je pre nekoliko dana prikazao na Nedelji visoke mode u Parizu.


U pitanju model efektne pastelne nijanse koji se širi od kukova i pada u slojevima tila, a u prvom planu je dubok izrez koji u prvi plan ističe Salmine grudi.

 

 

One su dodatno naglašene zbog svetlucavih detalja oko dekoltea i ispod grudi, a Salma je sve zaokrružila sličnim nakitom.


hajekova je na Instagramu podelila jednu fotografiju sa slavlja i napisala:


– Baš pre nego što sam ušla u automobil da odem i proslavim ljubav mojih prijatelja Marka Entonija i Nađe Fererire. Neka živi ljubav! I nek živi salsa!


Da mladoj nije smetalo to što je Salma Hajek bila vrlo verovatno žena koja je sve vreme bila u centru pažnje, pokazuje to što je Nađa prokomentarisala ovu fotografiju.


Hvala ti, draga Salma. Proveli smo se predivno – napisala je nova žena Marka Entonija.

 


Salma Hajek spada u žene koje nose odeću najprestižnijih svetskih modnih kuća i sarađuje s vrhunskim stilistima, a ipak nekako uspeva da bude na listama najgore odevenih. Neki za to krive činjenicu da skoro uvek ima dekolte, neki veruju da je to njen glavni adut i da ne treba da odustaje od ovakvih krojeva, ali u svakom slučaju – o modnim kombinacijama Salme Hajek se priča.

 

Više njenih stajlinga pogledajte u galeriji.

 

1 / 6 Foto: Ryan Rolo / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker