(FOTO)

Kad su se pojavile zajedno, svet je UZDAHNUO: Ćerka Salme Hajek preti da lepotom i stilom nadmaši slavnu mamu

5

Salma Hajek i Valentina Paloma Pino pojavile su se zajedno na premijeri novog glumičinog filma u Los Anđelesu, a održale su pravu lekciju za mame i ćerke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

O lepoti glumice Salme Hajek izlišno je i pričati, s obzirom na to da već godinama važi za jednu od najlepših žena sveta, ali deluje i da je njena naslednica krenula tim stopama.

 

 

Salma je u braku sa Fransoom Anrijem-Pinoom dobila 2007. godine ćerku Valentinu Palomu, koja se ne eksponira javno često ― u skladu sa svojim godinama. Pre dve godine je bila i te kako zapažena na modnoj reviji koju je organizovala modna kuća Guči, kada je stigla u društvu majke i oca.

 

Ipak, na premijeri filma Eternals, održanoj sinoć u Los Anđelesu, Valentina Paloma se pojavila sa mamom i zajedničkim snagama su hipnotisale sve prisutne na crvenom tepihu!

 

Salma i Valentina odlučile su se za all black kombinacije. Dok je zvezda filma Frida ponela Guči haljinu bez rukava i sa neverovatnim dekolteom i izraženim šlicem, njena ćerka je održala modnu lekciju za tinejdžerke.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Lepa Valentina ponela je svečanu mini-haljinu sa belim tufnicama, koju potpisuje modna kuća Sen Loren, a ukombinovala ju je sa gležnjačama, jednostavnom klač torbicom i zlatnom ogrlicom.

 

Čini se, ipak, da devojčica ipak više liči na oca nego na majku, te da je nasledila oči i osmeh od poznatog milijardera.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Salma, inače, jako retko govori o ćerki, a prošle godine je ispričala kako je teško podnela vreme provedeno u karantinu i to što nije mogla da redovno viđa svoje prijatelje.

 

Glumica je tada otkrila i da je srećna što je ćerku rodila u 41. godini, jer joj je to dopustilo da bude bolja osoba. 

 

 Uradila sam mnogo stvari koje su meni lično bile važne. Najbitnije, dobila sam je s pravom osobom u pravo vreme, kad sam mogla da se fokusiram na majčinstvo ― rekla je Salma Hajek.

 

 

makonda-tracker