skladna porodica

PORODIČNO STIGLI NA MODNU REVIJU I PRIVUKLI SVU PAŽNJU: Upoznajte Valentinu Palomu (11), ćerku Selme Hajek i njenog muža milijardera (FOTO)

2

Mnogi su komentarisali Selminu odevnu kombinaciju, ali je i stil devojčice Valentine bio na meti komentara.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Valentina Paloma Pino, 11-godišnja kći Selme Hajek, sinoć se pojavila na Gučijevoj modnoj reviji u društvu slavne majke i tate Fransoe-Anrija Pinoa.

 

Devojčica je tom prilikom nosila predimenzionirani ružičasto-crveni Guči pulover, koji je iskombinovala uz farmerice i ležernu punđicu na vrhu glave

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EnterTITINOment Abroad (@entertainment_abroad) on

Međutim, najviše pažnje izazvale su njezine patike ukrašene zlatno-zelenim detaljima. Reč je o modelu iz kolekcije modne kuće Guči koji košta vrtoglavih 1590 dolara. Inače, Valentinin tata je na čelu carstva luksuza Kering u čijem je sastavu, među ostalim i Guči. 

 

Za razliku od ćerke, Selma se na reviji pojavila u elegantnom izdanju, tačnije u midi haljini u boji lavande koju je nosila uz zlatne sandale i crvenu torbicu. Haljina, koja je izazvala podeljeno mišljenje obožavalaca, ukrašena je raskošnim cvetnim printom i upotpunjena zlatnim detaljima na gornjem delu, dok rukave krasi crveno krzno. I dok su brojni fanovi pohvalili njen izgled, drugi smatraju da je ipak malo previše svega na haljini. Suprug je bio modno usklađen pa je ovom prilikom nosio odelo u  mornarskoplavoj boji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fancy Journal (@fancy_journal) on

 

 

makonda-tracker