pleni lepotom

Ima samo 15 godina, a već je zasenila prelepu majku: Salma Hajek prošetala crvenim tepihom sa svojom naslednicom

1

Nedelja mode u Milanu okupila je mnoge poznate ličnosti, a među njima je bila i Salma Hajek

foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Na ovogodišnjoj Nedelji Mode u Milanu imali smo prilike da vidimo brojne poznate dame, a jedna od najlepših žena sveta ovog puta učinila je nešto što ju je potpuno "bacilo" u drugi plan. 

 

Ćerka Salme Hajek, Valentina Pino, prošetala je samouvereno sa svojom majkom crvenim tepihom i svi su bili očarani - devojčica od samo 15 godina već ima prelepe crte lica, ali i stav i držanje.

 

To i ne iznenađuje s obzirom na to da je odrasla uz Salmu, koja važi za jednu od najbolje obučenih, stilizovanih i najlepših žena sveta

 

 

Osim Valentine na reviji se pojavila i njena polusestra Matilde, koja ima 22 godine. 

 

Valentina je Salmina jedina ćerka sa Fransoa-Anrijem Pinoom, a francuski biznismen ima još troje dece iz prethodnih veza. Ona je bila obučena u Gucci komade – kožnu suknju, košulju i sandale s čarapama.

 

Fransoa-Anri je osnivač Keringa, koji je vlasnik brenda Gucci, pa niko nije bio iznenađen time što su članovi njegove porodice došli na ovaj, za modni svet veoma važan događaj. 

 

Ćerka Salme Hajek oduševila na nedelji mode u Milanu
Ćerka Salme Hajek oduševila na nedelji mode u Milanu foto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Fransoa-Anrije sa njegovom prvom ženom Dorote Leper ima troje dece. Njegova ćerka Matilde takođe se pojavila na ovom ovoj prestižnoj modnoj reviji, a sin Fransoa nije prisustvovao događaju. 

 

Osim njih, on ima i još jedno dete, sina Avgustina  koji ima šesnaest godina, kojeg je dobio iz iz veze sa Lindom Evanđelistom.

 

Čuveni biznismen je sa Salmom Hajek počeo da izlazi 2006. godine, a venčali su se tri godine kasnije. 

 

Ovo nije Valentinino prvo pojavljivanje u javnosti. Ona se nadavno sa majkom slikala za naslovnicu Vogue-a za meksičko izdanje. Malo je reći da je modni svet bio odušljen onim što su tada imali prilike da vide. 

 

Valentina je jednom prilikom otkrila da želi da postane glumica i rediteljka, ali i istakla važnost pomaganja drugima, što je činila kroz volontiranje u narodnoj kuhinji.

 

 

makonda-tracker