prvi rođendan

"Zbog tebe je sve vredelo": Težak životni period je sada prošlost, voditeljka danas ima poseban razlog za slavlje

0

Voditeljka Ksenija Bujišić danas slavi prvi rođendan svom sinu Danilu, a pre godinu dana se suočila sa najvećom bitkom u životu.

Rizična trudnoća završila se prevremenim porođajem, a danas njen sinčić puni godinu dana.
Rizična trudnoća završila se prevremenim porođajem, a danas njen sinčić puni godinu dana.foto: Instagram/Printscreen/bujisic.ksenija

Voditeljka Ksenija Bujišić  je prošle godine u ovo vreme prolazila kroz tešku situaciju, jer je imala rizičnu trudnoću koja se završila prevremenim porođajem.

 

– U odnosu na prvu trudnoću, druga je bila rizična, pa je onda i porođaj bio ranije nego što je trebalo. Svih devet meseci me je pratio strah i strepnja, a poslednje nedelje sam provela u bolničkom krevetu. Koliko god je dijagnoza bila kompleksna, teška i zabrinjavajuća, od početka sam znala da smo Dača i ja "dream team" i da će na kraju sve biti kako treba – rekla je tada voditeljka za Kurir.

 

Kako je tada Ksenija ispričala, to je bila najteža situacija u kojoj se našla u životu, ali je do kraja verovalo da će sve biti u redu.

 

Mali Danilo je rođen 3. marta, ali tu njihovim brigama nije bio kraj, jer je voditeljka morala da se vrati u bolnicu zbog dela posteljice koji je ostao u telu.

– Danilo je došao kući, ja sam opet završila u bolnici. Znala sam da je u najsigurnijim rukama, rukama moje mame, i bila sam mirna. Mogla sam da se fokusiram na još jednu rundu životne borbe, koja je usledila kada je stigla dijagnoza – „acreta previa centralis“. Nije retkost da posle teške trudnoće, kakvu sam ja imala, deo posteljice ostane zalepljen u telu. Nažalost, ni mene to nije zaobišlo – istakla je voditeljka tada.

 

Međutim, godinu dana kasnije sve je u najboljem redu, a voditeljka je na Instagramu podelila dirljivu objavu i sliku svoje dečice ispred rođendanske torte.

Ksenija Bujišić, Torta
foto: Printscreen/Instagram/bujisic.ksenija

– Moj čarobni dečak danas slavi 1. rođendan! Kažu stigao si ranije, a mene ako pitaju upoznali smo se u pravi čas. Ti si moja hrabrost, beskrajna ljubav i životna pobeda. Zbog tebe je sve vredelo, a sa tobom bilo lakše. Da ti lice zauvek krasi neodoljivi osmeh, a da te tvoja hrabrost od prvog dana nikada ne izda. Budi nam zdrav i tako poseban, jer si ti našoj porodici doneo posebnu čaroliju. Imamo nekoliko rođedana koji su naš put obeležili, a danas slavimo prvi u nizu. Voli te mama zauvek i živi za tebe – napisala je Ksenija ispod fotografije.


Slavljenik Danilo i njegova sestra Lora su zajedno sa mamom posmatrali predivnu rođendansku tortu na dva sprata koja je bila predivna, sa balonom,sa medama i dečakom i devojčicom koji su predstavljali brata i sestru.

 

"Prvi krug oko Sunca sa svojom sestrom", pisalo je na jednoj fotografiji.

 

 

makonda-tracker