srećne vesti

Bilo je poteškoća, ali je sve prošlo u najboljem redu: Porodila se lepa voditeljka — stigao dečak u porodicu

0

Iako je došlo do malih komplikacija, lekari su se potudili da mama i sin budu dobro zbrinuti. 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Ksenija Bujišić je zbog rizične trudnoće morala da nekoliko nedelja pre porođaja ode u bolnicu "Narodni fornt", pošto je svog miljenika na svet donela pre predviđenog termina. Ovo je razlog zašto je ona ipak imala sitnih komplikacija na porođaju koji je na kraju prošao u najboljem redu. 

 

 

— Mama i sin ostali su u porodilištu još neko vreme, a kada su lekari dali „zeleno svetlo“, uputili su se kući gde su ih željno čekali tata Miljan i sestra Lora, koja se neizmerno obradovala prinovi — piše Kurir.

 

Podsetimo se i kako je voditeljka pričala o tome koliko želi dece da ima u budućnoesti:

 

 Skoro devet godina sam uživala u tituli mlađe sestre. Dok su druge devojčice izlazile napolje sa Barbikama ja sam u stopu pratila Dušana i gledala dečake kako igraju fudbal. Svima sam, sa neskrivenim ponosom, govorila: „Ja imam starijeg brata“. Onda sam dobila najvredniji poklon, Bogdana. Obožavala sam da ga kupam i presvlačim, a često sam ga i budila. Bilo mi je dosadno, a nije mi baš bilo jasno ni zašto beba stalno spava. On je danas veliki momak, ali će zauvek ostati moja beba, večiti miljenik. Upravo zato što znam koliko je bogatstvo velika porodica, ne želim da Lora bude jedinica — piše Hello. 

 

 

makonda-tracker