hrabra je

Zbog teške TRUDNOĆE provela je skoro 2 meseca u BOLNICI: Ksenija Bujišić otkrila detalje problema koji je preživela

3

Voditeljka je iskreno ispričala sa kojim stvarima se suočila. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Ksenija Bujišić nedavno se porodila i na svet donela sina Danila, ali posle porođaja sačekao ju je niz komplikacija o kojima je ona iskreno progovorila.

 

 

Nisam imala nameru da krijem porođaj, ali mnogo toga se brzo i neplanirano desilo. U odnosu na prvu trudnoću, druga je bila rizična, pa je onda i porođaj bio ranije nego što je trebalo. Svih devet meseci me je pratio strah i strepnja, a poslednje nedelje sam provela u bolničkom krevetu. Koliko god je dijagnoza bila kompleksna, teška i zabrinjavajuća, od početka sam znala da smo Dača i ja "dream team" i da će na kraju sve biti kako treba, piše Kurir. 

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

— Ovo je bila najteža situacija u kojoj sam se našla u životu, ali nisam ostavljala ni promil mogućnosti da se sve neće dobro završiti. Verovala sam u nas dvoje i pozitivnim mislima pobijala teške slutnje. Osim činjenice da ćemo oboje biti živi i zdravi, u mojoj glavi nije postojala druga opcija. Danilo nam je došao 3. marta. U početku je zaista bilo neizvesno i traumatično, a on je odmah pokazao da je bravi borac i heroj.

 

Nakon porođaja ona je imala i operaciju. 

 

 

 

— Danilo je došao kući, ja sam opet završila u bolnici. Znala sam da je u najsigurnijim rukama, rukama moje mame, i bila sam mirna. Mogla sam da se fokusiram na još jednu rundu životne borbe, koja je usledila kada je stigla dijagnoza – „acreta previa centralis“. Nije retkost da posle teške trudnoće, kakvu sam ja imala, deo posteljice ostane zalepljen u telu. Nažalost, ni mene to nije zaobišlo — istakla je voditeljka, pa odgovorila na pitanje o čemu je razmišljala dok se borila za život.

 

 

makonda-tracker