jasna je

Svi su se raznežili kada su videli trudnički stomak: Ksenija Bujišić saopštila da se povlači sa malih ekrana

1

Ona zajedno sa ekipom koja je radila jednu emisiju zabavnog karaktera na nacionalnoj televiziji odlazi na zasluženu pauzu, ali kako je najavila, ubrzo će se ponovo vratiti svom poslu. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Ksenija Bujišić zvanično se na neko vreme povlači sa malih ekrana, s obzirom na to da odlazi na trudničko bolovanje. 

 

Bujišićeva ulazi u 6. mesec trudnoće te se stimačić već nazire. Gledaoci su i sami opazili, pošto se stomak video u uskoj, zlatnoj, pljokičavoj i elegantnoj haljini koju je nosila voditeljka, a potpisuje je domaća dizajnerka. 

 

Ona je na kraju emisije koju vodi saopštila da će napraviti malu pauzu, ali i da emisija staje sa radom, s obzirom na to da svi odlaze na zasluženu pauzu. 

 

— Žao mi je što ne mogu da vam kažem da ćemo se videti ponovo sledećeg ponedeljka. Hvala celoj ekipi koja me je čuvala i pazila i bez koje ništa ovo ne bi bilo moguće. Svi odlazimo na zasluženu pauzu - kazala je Ksenija gledaocima kraju emisije.

 

Voditeljka će se poroditi krajem aprila 2022. godine i na svet će doneti sina. Podsetimo da je ovo drugo dete njoj i njenom partneru Miljanu. U maju 2019. su dobili ćerkicu Loru.

 

 

makonda-tracker