deca su čudo

Ovo je nešto najslađe što ćete videti danas: Sedmogodišnji sin Ane Mihajlovski odlučio da se odseli iz kuće

0

Deca zaista znaju da budu bezgranično simpatična, što je dokazao i sin naše poznate voditeljke Ane Mihajlovski. 

 

Ana Mihajlovska
Ana Mihajlovska foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ana MIhajlovski već duće vreme važi za jednu od najlepših voditeljki na ovim prostorima. Pamtimo je još od kada je vodila Leteći start sa MIlanom Kalinićem, preko jednog od prvih rijaliti programa u Srbiji Jednostavan život, kao i mnogih drugih emisija koje je vodila. 

 

Lepa Ana se udavala dva puta i ima troje dece. Prvi put za vlasnika produkcijske kuće "Emoušn" Gorana Stamenkovića sa kojima ima ćerku Ivu. Drugi brak bio joj je sa milionerom Mirkom Grubinom. Iz njihove ljubavi rodili su se ćerka Zoji i sin Petar.

 

Mali Petar koji danas ima sedam godina je junak naše priče. Naime, Ana je na svom Instagramu podelila jednu beskrajnu simpatičnu priču. Petar joj je rekao da želi da se odseli iz kuće.

 

 

- Moj sin je odlučio da se odseli kod najboljeg druga koji živi u našoj ulici. Kaže dosta mu je zavisnosti, spakovao se i krenuo. Da ne brinete. Dok se ćerke smeju, ja sam iza njega i gledam dokle je spreman da ide. Spreman je. Možda je utešna činjenica da je spakovao i knjige - napisala je Ana na svom storiju.

 

Mali Petar izlazi iz zgrade
Mali Petar izlazi iz zgradefoto: Ana Mihajlovski Instagram

Uz ovaj tekst Ana je okačila video klip na kome se vidi kako Petar izlazi iz njihove zgrade, sa sve koferom. 

 

Na drugom klipu, Petar ulazi u zgradu prekoputa. A Ana nastavlja da opisuje šta se dalje dešavalo. 

 

- Petar je stigao do željene destinacije. Nije nam baš bio plan da ga pustimo da uđe kod ljudi, međutim pas me je zaustavio, a on je za to vreme ušao kod druga u zgradu, pa se desilo ovo - nastavlja Ana ovu foto priču.

 

Petar ulazi kod komšija u zgradu
Petar ulazi kod komšija u zgradu foto: Ana Mihajlovski Instagram

Roditelji njegovog najboljeg prijatelja su odmah obavestili Anu da je Petar došao kod njih. Kako je rekla mama dečaka, ovo bi mogao da bude materijal za film i to pod nazivom Prva seoba. 

 

- Ovo je definitvno za mali film. Prva seoba. Zadivljena sam koliko se Petar koncentrisao na cilj. Sad mi kaže mama da joj je rekao: "Ja ne odlazim odavde", a ona mu je mama rekla: "Petre, Đorđe se kupa, roditelji su u bioskopu, a mama te čeka dole - napisala je komšinica Ani.

 

Poslednji čin velike 'seobe'
Poslednji čin velike "seobe"foto: Ana Mihajlovski Instagram

I za kraj, Ana je podelila poslednju sliku koja pokazuje kako se ova prva Petrova seoba završila. 

 

- I tako se ta prva seoba završila - napisala je Ana uz fotografiju sa sinom. 

 

 

makonda-tracker