na koga vam liči?

Zahvaljujući njoj preživeo je 3 SRČANA UDARA: Znate li kako danas izgleda ćerka Bogdana Diklića?

1

Kao mala devojčica bila je veoma vezana za oca, a danas je prava lepotica

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Čuveni glumac Bogdan Diklić iz braka sa dve decenije mlađom koleginicom, glumicom Dijanom Marojević dobio je ćerku Sofiju. 

 

Godinama je naš dobro poznati glumac isčekivao proširenje porodice, koje se i dogodilo u već poznim godinama njegovog života. 

 

Period života kada je dobio ćerku smatra najlepšim u svom životu i često je isticao da do tada nije iskusio veću radost od ove.

 

 

– Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite – rekao je svojevremeno glumac za medije.

 

Iako je glumački par dobio ćerku, Bogdan i Dijana nisu uspeli da sačuvaju svoj brak. Ipak, i nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima, svesni činjenice da su sada pre svega roditelji.

 

Dok je ćerka Bogdana Diklića bila maloletna sa ocem je provodila svaki drugi vikend, a danas su njih dvoje izgradili sjajan odnos i često se viđaju.

 

Ovo je prelepa ćerka Bogdana Diklića
Ovo je prelepa ćerka Bogdana Diklića foto: Printskrin / Sportklub

 

Devetnaestogodišnja Sofija Diklić, po rečima svog oca do majke je nasledila lepotu.

 

Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji – moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita.

 

Naše dete Sofija je strašno duhovito dete – rekao je jednom prilikom za domaće medije i otkrio da mu je ćerka bila motiv da preživi čak tri srčana udara. 

 

 

makonda-tracker