autentičan i svoj

Sin Aleksandra Berčeka krenuo očevim stopama? Retko ko zna kako izgleda, a evo i kojim poslom se on bavi (FOTO)

0

Aleksandar Berček ima četvoro dece iz dva braka. Njegov sin Nikola odlučio je da krene stopama svog oca.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Čuveni glumac Aleksandar Berček jedan je od najpopularnijih glumaca, a mogli smo da ga gledamo u velikom broju poznatih domaćih serija. Iz dva braka, kultni glumac ima četvoro dece.

 

Iz prvog braka sa suprugom Svetlanom dobio je dvoje dece, sina Nikolu i ćerku Milicu, a iz drugog sa Anom ćerku Minu i sina Miloša.

 

 

Niko od njih ne voli da se pojavljuje u medijima. Ipak, pažnju novinara privuklao je jedan detalj.

 

Naime, ime Berčekovog sina Nikole pojavilo se na odjavnoj špici serije "Tajne vinove loze".

 

Iako se spekulisalo oko toga da li ćemo Nikolu moći da vidimo na filmskom platu, on je rekao da ipak više voli posao iza nego ispred kamera. 

 

Nikola je dugi niz godina deo filmskog sveta, ali se ne pojavljuje ispred, već iza kamera, u ulozi scenografa, a takođe se oprobao i u produkciji.

 

- "Tajne vinove loze" kombinuje autentične, realne lokacije i objekte koji su napravljeni u studiju, a Nikola Berček, sin glumca Aleksandra Berčeka, potpisuje scenografiju. Imamo i staru kuću s prozorom usred dnevne sobe. Nikola je to uradio po uzoru na nešto što ima kod svog oca u Rumi. Meni je to bilo neobično, ali bilo je posle zgodno kod snimanja - ispričao je reditelj za Kurir.

 

Nikola Berček
foto: Facebook Printskrin

 

Potomak našeg čuvenog glumca Aleksandra Berčeka bio je deo ekipe brojnih filmova i serija, a najpoznatiji među njima su: “Profesionalac”, “Jagodići”, “Ulica lipa”, “Кordon”, “Pad u raj”, “Smrdljiva bajka”, “Ivkova slava”.

 

Takođe, osim što voli rad s kamerom, Nikola je veoma naklonjen i muzici. On voli da svira gitaru i deo je benda "Autopark", koji su 2000. godine osnovali Milan Jovanović, Ognjenka Lakićević i Nenad Jevtić.

 

 

 

makonda-tracker