imaju sina savu

Ona je njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar: Evo kako izgleda supruga Miodraga Radonjića

0

Glumac Miodrag Radonjić je od 2020. godine u skladnom braku sa Milicom Mikić, koju je jednom u šali nazvao srpskom Monikom Beluči.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Sinoć je održana premijera prve epizode serije "Južni vetar"  MTS dvorani. Na premijeri se okupila i ekipa glumaca, a među glumcima koji su privuklo najviše pažnje uz Miloša Bikovića i Jovana Stojiljković, bio je i Miodrag Radonjić.

 

Njega smo zavoleli u kao inspektora u seriji "Ubice mog oca" i albanskog teroristu u "Balkanskoj međi", ali definitivno jedna od najboljih uloga jeste uloga Baće u "Južnom vetru"

 

I dok je Baća pravi ženskaroš, Miodrag je jednom prilikom za domaće medije rekao da on nije takav:

- U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu sa devojkom. Često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i ko će da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada zatreba - 

 

Njegovo srce je osvojila MIlica Mikić sa kojom u braku od 2020. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

Psihološkinju Milicu je dugo čuvao od radoznalih pogleda, a jednom prilikom je istakao šta najviše voli kod nje: 

 

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže. 

 

Ona je, kako je jednom istakao, njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar. 

 

Miodrag u šali kaže kako pored sebe ima Moniku Beluči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike! - rekao je Radonjić za Informer.

 

Kruna njihove ljubavi je sin Sava koji se rodio u decembru 2020.godine, a kako je glumac svojevremeno izjavio za domaće medije, Sava je dečak pun snage i energije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I K A (@milicamikic_)

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan.

 

makonda-tracker