(FOTO)

Hrabar odabir nijansi ZA SVE PRILIKE: Jovana Stojiljković u SAKOU koji ćete poželeti jednom i NIKAD ga nećete skinuti

0

Premijera prve epizode serije Južni vetar održana je u MTS dvorani.

Jovana Stojiljković na premijeri prve epizode serije Južni vetar
Jovana Stojiljković na premijeri prve epizode serije Južni vetarfoto: Stefan Stojanović

Željno je publika iščekivala nastavak Južnog vetra i avanture Petra Maraša, kog tumači Miloš Biković, njegovu partnerku u seriji igra glumica Jovana Stojiljković, koju je publika nedavno gledala u seriji Vera.

 

Na premijeri se okupila ekipa glumaca, među kojima je naravno bio glavni trio, Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Jovana Stojiljković.

 

Jovana je, kao i obično, privukla pažnju svojom pojavom, a iako se trudi da se ne ističe preterao, naprosto, to je nemoguće. 

 

Mlada i talentovana glumica je odabrala klasično i dobro provereno modno izdanje, jer kad se odlučite za crnu boju, sigurno ne možete pogrešiti. Jovana je ponela popularni model farmerki, zvoncare, koje smo nekada toliko voleli, a sada se vraćaju na velika vrata, 

 

Zanimljivo je da je glumica uklopila dve različite nijanse crne boje, pa je tako njen sako bilo malo tamniji, dok su cipele na štiklu bile u nijansi sakoa.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Jovana je upotpunila izdanje elegantnom ogrlicom i sa vrlo malo šminke, baš kao što smo i očekivali. Bila je tako jednostavna, a efektna i moderna.

 

 

makonda-tracker